Anmeldelser og kommentarer: 4

 1. Olesya MERESHKO, Bryansk

  Til planter, når de transplanteres fra boligforholdene i det åbne område, ikke gør ondt og hurtigt tilpasses, skal de tempereres. Det er efterhånden vant til nye temperaturforhold, til solen, vinden.
  Til dette i varmt vejr (ved en temperatur på + 10-12 °) åbner jeg vinduerne hjemme og udsætter planterne under direkte sollys. Du kan også tage kasser med frøplanter på en åben altan eller i haven.
  Den første hærdningssession varer 2-4 timer. Så forlænger jeg denne procedure hver dag til 1-2 h. Skynd dig ikke i denne sag. Processen med planteanpasning til gaden
  betingelserne er mere gradvise, jo bedre tilpasser de dem. Sidste 3-4 dage før transplantation Jeg holder planter udendørs døgnet rundt.
  Ud over temperaturregimet ændrer jeg også vandingsregimet. For 12 dage før transplantationen reducerer jeg vandløbene af frøplanterne, og i den sidste uge stopper jeg helt med at plante planterne. Men på tærsklen til landingen fugter jeg jorden i kimplanter med en opløsning af kaliumchlorid (15-20 g pr. 10-liter spand vand). Frøplanter ved hjælp af sådanne foranstaltninger er lettere at tage rod på et nyt sted.

  svar
 2. Svetlana PENKINA, Tula

  Secrets of successful transplantation
  Alle gartnere har deres hemmeligheder.
  Der er de og jeg Her, for eksempel, hvordan plante jeg kimplanter af grøntsager i jorden, så det bedre startede.
  Det vigtigste er at gøre alt i tide. Tomater er det tid til at plante, når de er dannet på 8-12 blade og de første blomster. Æggplanter og peberfrugter på afstigningstidspunktet skal være på 10-12 blade og nogle steder æggestok af frugter. I courgette, squash, agurk - på 2-4 blad. Det er også nødvendigt at kontrollere om sengene har opvarmet godt. Jeg anmoder om denne gamle bedstefars metode: Jeg klemmer en klump af jorden i knytnæve, og hvis han efter smækningen af ​​fingrene smuldrer, men ikke i
  støv og på store stykker, så jorden til plantning af varmelovende afgrøder er moden. Før transplantationen skal du plante planterne rigeligt. Det er vigtigt, at jorden klumper på deres rødder ikke smuldrer.
  Selvfølgelig og på sengene skal jorden forberedes: befrugtet, gravet op, løsnet af rake. Wells bør være stor nok, så rødderne ikke krymper. Jeg forsøger at plante planter sparsomt.
  Ifølge mine observationer er det bedst at lave landing på overskyede dage. Hvis vejret er solt, skal plantene være dækket af aviser.

  svar
 3. Lyubov POBAT, Brest-regionen, Pinsk

  Jeg forbereder jorden til dyrkning af kimplanter under hensyntagen til kravene til hver planteart. Du kan selvfølgelig købe jorden i butikken, men det er ikke altid af god kvalitet, og det er ikke billigt.
  Til hver sin
  Derudover behøver nogle afgrøder løs, for andre - et tættere land. Forskellige krav til planter og for jordens surhed. Neutral jord er egnet til tomater, peberfrugter, agurker. Hvis det er "surt", skal du tilføje træaske eller dolomitmel.
  Til frøforberedelse til frøplanter tager jeg følgende ingredienser. Først og fremmest er en torv nødvendig. Fra den frugtbare jord, hvor kløveren voksede, skar jeg stykkerne af græs, blander den med mullein eller hestemest, vand og holder det. Derefter har du brug for en bladjordkompost fremstillet af træernes blade. Samlede blade skal blandes med gødning, og derefter regelmæssigt drikke og skovle. Løs og let bladagtig jord dannes først efter to år.
  Blandinger af blandinger
  Til dyrkning af grøntsags- og blomsterplanter, tager jeg i lige store mængder sod og bladagtig jord, gødning humus og tilsætter til denne blanding ca. 10% sand. Lad os sige, hvis vi fik 5 skovle af sand, har vi kun brug for en halv skov sand. Det er også nødvendigt at hælde (på en spand af en blanding) et glas træaske og 20 g dolomitmel.
  Til dyrkning af afgrøder med små frø (jordbær, petunia), tilberedes kun en let jordblanding fra bladbunden jord og humus. Jeg bruger også bladjorden til mulching-senge.
  Bemærk
  Det skal huskes, at det ikke er egnet til kompostering af løv af egetræ og kastanje, da det indeholder mange tanniske stoffer. Det antages også, at for haverafgrøder skadelige blade af birk, asp og haven træer - de indeholder normalt spor af svampesygdomme, som perfekt føles i kompostbunken. De mest nyttige er de æggeblomme blade, røde og hvide vinranker, aske, rød bjerg aske, ahorn og linden. Måske skal de indsamles i en skov eller park, men det er det værd.

  svar
 4. Fatima KURMANGALIEVA, Astrakhan

  Stærkplanter - i teposer
  Hvem er hvad, og vi dyrker frøplanter i teposer. Vi afskærer den øvre kant af de brugte poser, tilsæt lidt jord til dem (den spildte te forbliver under). Vi sætter i hver enkelt eller to frø, den svagere kim kan fjernes senere. Vi installerer alt i en beholder med lave sider. Spots mellem poserne er drysset med jord.
  Våd jorden med vand (det er praktisk at gøre dette med en sprøjte), monter beholderen på et varmt sted, godt oplyst af solen, og vent på resultaterne. Efter fremkomsten af ​​skud vil rødderne af frøplanten udvikle sig i teposen og vil ikke blive beskadiget, når de plantes i jorden. Og det betyder, at planten hurtigt tager rod. Når det begynder at få styrke, og dets rodsystem vokser, gør ikke pakken ondt - det er let revet af rødder.

  svar

Forlad feedback, kommentarer