13

Anmeldelser og kommentarer: 13

 1. elsker

  Jeg vil gerne dele min erfaring med at dyrke vinter og forår hvidløg. For eksempel planter mine naboer kun vinter hvidløg, da det i første omgang er mere produktivt og større. For mig vokser også stor. Jeg dækker det ikke om vinteren, men så snart sneen kommer ned, løsner jeg op, jeg lægger frugtbar gødning - og lad den vokse.

  Jeg forbereder bladene til foråret hvidløg om efteråret, men ikke efter løg, hvidløg eller kartofler, og efter bælgfrugter og græskar. Et vigtigt punkt: Spring hvidløg er plantet i det tidlige forår, bogstaveligt talt i den nyligt optøede jord - han kan lide en tidlig plantning.

  Efter spiring fodrer jeg urinstof. Anvendelse sædvanlig: Løsning efter vanding og regn. Når løget begynder at hældes, fodrer jeg infusionen med mullein. Overvej en funktion af foråret hvidløg: det har konstant brug for en temmelig fugtig jord.

  svar
 2. Maxim Telepnev, Moskva

  Hvorfor er det så vigtigt at vide, at foråret hvidløg tilbydes til dig eller vinteren (desværre kan du ikke altid tro på et ord)? Ja, fordi alle har sin egen tid: Forår til plantning om vinteren er ikke godt, vinterafgrøder er ikke gode at plante. Vinterrække har større tænder, men de er få. Og i midten af ​​hovedet er en ret tyk stilk. I foråret er en sådan stilk ikke et mindre segment.

  svar
 3. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Vorter af hvidløg, der er plantet om vinteren, kaldes vinterafgrøder.

  Deres pærer i dvaletilstand overlever i jorden om vinteren og tidligt om foråret vokser de hurtigt. De fleste vinter sorter er kendetegnet ved store hoveder med store denticles, blød smag og lugt. Harvest er allerede samlet i juli - begyndelsen af ​​august, lige i tide til massehøst sæsonen. Men vinter hvidløg har en stor ulempe - hovedet er ikke opbevaret i lang tid. Ved midten af ​​vinteren tåler de, spiser, mister smag og aroma.

  Hvis du vil forsyne dig med en grøntsag til foråret, og selv før den nye høst, skal du oplagre hvidløgsfrø. Han rider senere vinter, i september, selv om mange elskerinder om sommeren starter sine saftige greens og stadig umodne løg. Smagen og lugten er stærk, skarp, velmærket i retter. Det mest værdifulde ved det er, at hovedet, hvis det er korrekt lagret, indtil 2 år, mister ikke deres saftighed og nyttige egenskaber.

  svar
 4. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Hvordan skelner man?

  Lad os sige, du har et hvidløg af en ukendt klasse.
  Hvordan forstår han, om han er forår eller vinter? Først og fremmest opmærksom på formularenes form, størrelse og placering. Om vinteren er de omtrent ens, arrangeret i en cirkel i et lag, som orange skiver. I forårssorterne er dentiklene ikke ensartede, de er arrangeret af flere ujævn koncentriske cirkler: i midten, de mindste og udefra - større.

  De fleste sorter af vinter hvidløg - bliver fyret, det vil sige, de producerer en stærk pilblomst om sommeren. Den stive, tørrede grund af denne pil er tydeligt synlig i midten af ​​hovedet, det ligner en børns pyramides stilstand. Selvom dette tegn ikke er obligatorisk, kan det undertiden være om foråret og fraværende fra vinter hvidløg.

  svar
 5. Kærlighed til Zaitsev. Adygea

  Jeg fjerner vinterløglen, når den stadig sidder fast i jorden, men de nederste blade er blevet gule. Hans dage er 10 i solen, spredt ud på jorden. Derefter renser jeg hovedet på beskidte skalaer med mine hænder, afskærer stilkerne,
  forlader stangen i 5-6 cm og hælder i bokse i skuret. Før jeg fryser, sætter jeg hvidløg i papkasser eller papirposer og sætter det i et kedelrum på en træpalle.
  TIP: Hvis hvidløg blev opbevaret i et koldt rum om vinteren og faldt under frost, vær ikke bange for at plante den om foråret. Han vokser op sent, hovedet bliver mindre, men uden hvidløg vil du ikke blive.

  svar
 6. Nikolay Mandrik, byen Volkovysk

  Tiden for høstning af vinter hvidløg bestemmes af flere venstre pile: Når de strækker sig ud af ringene og bliver lodrette, er det tid. Dette handler om 100-110 dage efter fremkomsten. Jeg fjerner hvidløg i tørt solrigt vejr, forsigtigt graver med pitchforks. Efter tørring skar jeg af toppen og efterlader en lille stub. Jeg vælger en del af hovederne for landing podzimneys og kortslut deres rødder kort og forsøger ikke at beskadige bunden. Hvidløg til langtidsopbevaring rødder let ætse tændt et paraffin stearinlys (at spire), placeret i kasser og attribut til loftet, hvor overlade til sent efterår. Ved starten af ​​koldt vejr tager jeg hvidløg og overfører det til kælderen, hvor jeg opbevarer ved temperaturen på 0 ... + 2 grader.

  svar
 7. Svetlana Kolchugina, Kostroma:

  Normalt voksede hun altid vinter hvidløg, men nu købte hun også hoved og hvidløg. Hvordan man korrekt plante, hvordan man pleje?

  svar
  • Alexander KULENKAMP, Ph.D. Sci., Lektor

   Zubki før plantningen demonteres i størrelse til små, mellemstore og store, fordi de skal plantes separat. Derefter opbevares 10 minutter i en opløsning af phytosporin-M, for ikke at lide af svampesygdomme. Nu er det for sent, men næste år er det en god ide at sætte pærer i køleskabet i 2-3 uger, så skuddene er venlige og stærke. På den forberedte seng gør du dybden 6-7 cm og i dem lægger tænderne ud uden at trykke, ellers kan det blive beskadiget. Skema plantning er som følger: stor 10 × 15 cm, gennemsnitlig 8 × 15 cm, mindre 6 × 15 cm.
   Til bagagerum kan du vælge en separat højderyg. Forvent ikke gode hoveder her. men de vil være et fremragende plantemateriale for det næste år.
   Top med hvidløg sprinklet med jord, lidt komprimeret, vandet og mulket med savsmuld eller tørv med et lag 2 cm, så skorpen ikke vises.
   At passe på hvidløg er simpelt, du skal fjerne ukrudt i tide, løsne rækker og vand. Selvom hvidløg anses for at være tørke-tolerante, men når der ikke er regn i lang tid, hældes den i en dybde en gang om ugen 30 cm.
   I løbet af sommeren gør 2 top dressing. Den første er efter spiring, den anden i juli. Hvidløg elsker organisk (en opløsning af kyllinggødning i andelen af ​​1: 15) og komplekse gødninger. Et godt resultat er en specialgødning til løg og hvidløg. Det vigtigste er at overholde de normer, der er angivet på pakken, således at pærerne ikke knækker fra en overvægt af næringsstoffer. Det er også godt at drysses med asparges.

   svar
 8. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Jeg fik vinter hvidløg. Jeg har brugt affald hele mit liv på Victoria, og han voksede op perfekt. Jeg er ni-ti, jeg har arbejdet på jorden siden barndommen. Jeg har aldrig mødt et sådant "dyr" som en nematode. Hvis det er muligt, fortæl os hvordan vi skal håndtere det, hvad er dens tegn?
  Og et andet spørgsmål: skal jeg vaske hvidløg? Jeg vaskede ham i to vand i mange år, og han blev aldrig syg. Hvad skete der - jorden blev syg eller hvidløg?

  svar
 9. Galina

  Hvordan skelne vinter og forår hvidløg? Stangen opstår ofte i vinterafgrøder, men ikke nødvendigvis. Stangen er et tegn på, at denne hvidløg skyder, og oftest er det vinter. Men der er sorter af forår, som også skyder, så vil de også have en stang. Antallet af tænder og deres størrelse afhænger også af sorten og vækstbetingelserne. Faktisk har vinterafgrøder normalt større tænder, men ikke fakta. Det er meget uheldigt, at regionerne, disse eksperimenter, ikke er nævnt i kommentarerne. I detaljer er de sande.

  svar
 10. Svetlana Petrovna ZANEEVA

  Februar hvidløg
  Sidste år var jeg nødt til at plante hvidløg i februar. Jeg ved, at ingen gør dette, men stadig vågnede.
  Generelt begyndte denne historie i juni 2013 år på grund af forkælet vejr. I starten af ​​sommeren havde vi en meget stærk og stor hagl. På min side heldige agurker og peberfrugter. Først - fordi de var dækket af en spunbond, som dog rev fra den akkumulerede is, men holdt hovedblæsningen. Jeg lagde mine hænder væk kolde blokke og dækkede hotbed med en film. Og peberfrugterne voksede i sydøst for æbletræet, også i drivhuset. Dette træ tog hele haglen på sig selv, fordi skyen kom fra nordsiden. På grund af haglen voksede hvidløg små og svage. Jeg ønskede at købe en plantebestand af vinter hvidløg hos mennesker. Men det gjorde jeg ikke, så efteråret gik uden landing.
  Februar 2014 år, som hele vinteren, var meget varm, der var næppe nogen alvorlig frost, der var en plus temperatur. Jeg gravede op til det område, der blev tildelt hvidløg, nivellerede det og satte i fossaerne allerede spire tænder. I hver hældte en askestub og dumpet. I april dækkede hun plantagerne med herdet gødning, og i maj, da de begyndte at klippe græsplænen, dækkede hun haven med græs af humus.
  Mineralsk gødning fodres kun en gang, og så lidt. Jeg hældte et par gange, men jeg måtte slet ikke græsse - mulchen undertrykte ukrudtet.
  Høst af hvidløg tog jeg godt af, da jeg kun brugte små dentikler og også plantede på ubemærket tid. Trods alt håbede jeg slet ikke, at noget vil vokse, endsige et glimrende resultat.

  svar
 11. Larisa Vadimovna Bystroumova

  Vinter hvidløg giver mig altid en god høst. I vores lande skal plantning ske i anden halvdel af september, så han kunne slå rod, men gik ikke i vækst.
  Jeg vælger de største pærer fra sidste års høst, omhyggeligt at dele ind i tænderne for ikke at bryde rødderne.
  Derefter desinficere - (. 1 Art 1,5 salt per liter vand) vasket i saltopløsning, derefter gennemvædet blot et minut i lyserødt opløsning af kaliumpermanganat.
  Jeg vælger en seng efter bønner eller grønne. Jeg graver, jeg laver tørv. Så pind pit dybde 10 cm, afstanden mellem 7-8 cm. Nederst rullende i lidt af aske, jeg holder mig tænder, ikke at skubbe dem, fyldte dem med jorden.
  Når kulden kommer, gemmer jeg hvidløg til vinteren med halm eller drys tør tørv. Jeg fjerner lyet, når varmt vejr sætter om foråret.
  Jeg ønsker alle sommerens beboere rig udbytte!
  Larisa Vadimovna Bystroumova

  svar
 12. Daria SHIROKOVA, Yaroslavl

  Hvidløg af afgørende betydning
  Hvidløg - en uundværlig kur mod mange sygdomme, men han selv kan blive syg. Manglende overholdelse af landbrugsteknologi, mangel på næringsstoffer, sygdomme, skadedyrsangreb kan reducere eller endda ødelægge afgrøder.
  Med mangel på nitrogen i hvidløg bliver bladernes toppe gult. Derfor fodre vinter sorter i foråret, umiddelbart efter sneen falder. I fremtiden hæld planterne om nødvendigt med en opløsning af urinstof (1 st.l på 10l-vand).
  Hvis bladene ikke kun bliver gule, men også dør off - sandsynligvis, blev hvidløg angrebet løg fluer eller nematoder. I kampen mod dem er profylakse afgørende. Plantemateriale skal behandles med en svag opløsning af kaliumpermanganat. Jord under løg og hvidløg dybt graver, tilsæt syre-reducerende tilsætningsstoffer (kridt, dolomitmel).
  Hvis bladene er snoet efter gulfarvning, hæmmet eller dækket af et mørkt flor, det begynder at rådne pærer - betyder plantemateriale og jord forurenet med svampe og bakterier. Prøv at opdatere frømaterialet, og plant ikke løg og hvidløg i flere år.

  svar

Forlad feedback, kommentarer