9

9 anmeldelser

 1. Lydia

  Ligeledes vil jeg købe hindbær Glory of Russia, hvem har skrive, dele ...

  svar
 2. Alla

  God eftermiddag! Vil også virkelig gerne forsøge at plante en række hindbær. Jeg vil være meget glad, hvis du hjælper! Tak på forhånd

  svar
 3. Nicholas

  Navnebror behandle dig sogromnoyprosboy-Del hindbær sorter Glory til Rusland unødigt ochent mig nødvendigt for Cultivar i børns lille akademi nauk.My skrive verneye barn lille Eaglet Academy skrev dette arbejde og vil gerne, og denne form for regnede der. Pointen er, at Rusland .chto skønhed og stolthed Rosii vi har i alt 490 sorter, denne sort er ukendt for mig, og jeg vil gerne have ham også oznakomitya.Mne kan ringe på telefonen 92-5-18 Og du kan komme til mig i bjergene s.Terziyan der er jeg på lørdage og tale om arbejde på banken vsem.Ya børn botanisk have kurator, der omsider udalrs organisere i april 2014 år og sådan kommunikation er meget vigtigt for en person, der ville have unødigt kollektsii.Ya meget værdifuldt at dele med dig noget frugtbærgrøder eller køb m. Jeg vil dog gerne én ungt træ, har jeg ikke hørt om sådan en karakter unødigt. MT + 7 928 853 6072.Priezhat helst med en overnatning kan være en familie, vi har en smuk. Noget lidt vores fyre satte på webstedet. OFDM generelt får Moskva kæmpe udvalg Kitchin og Purple Haze., Røde Garde og andre Geralismus benævnt stolthed Rusland. og selvfølgelig træerne i Crimson menyaest nogle, men vi usynlige udsigter undtagen Tarusa. Pride of Rusland viste sig at være god, men i en tørke dræbt og vyprevayut med rigelig vanding.

  svar
 4. Galina

  Jeg vil meget gerne købe et par hindbærplanter af Slava Rossii.V vores region vokser endnu ikke dette.

  svar
 5. Ludmila

  hindbærs herlighed i Rusland og skønhed i Rusland er det samme?

  svar
 6. Raisa

  Min ven og jeg vil meget gerne købe hindbær af Slava Rossii.Pomogite.

  svar
 7. Petya

  virkelig vil købe), jeg kan heller ikke finde nogen steder. hjælp, tak

  svar
 8. Lydia

  Jeg købte fra 2 for et år siden 3 busk i Ust-Labinsk på udstillingen. Meget tilfreds. Tak. Sundhed for dig og din kone. (hvis jeg ikke tager fejl, hun hedder Antonina.)

  svar
 9. Maria

  Jeg vil virkelig købe et par tre frøplanter af hindbær Glory of Russia. Jeg kan ikke finde nogen steder. Jeg vil være taknemmelig, hvis du vil hjælpe.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.