3 anmeldelser

 1. Maria NIKITINA, byen Kaluga

  Det er ikke kun vigtigt at forberede planterne til vinteren, men også for at fjerne dem fra dvaletilstanden.
  Især når det kommer til så lækker planter som roser.

  For at fjerne husly fra rosenbuske begynder jeg ikke tidligere end i midten af ​​april, når sneen falder helt. Først fjerner jeg lapnicket - det opvarmes nemt i forårssolen og kan få planten til at gå i stykker. Men spunbond, som jeg bruger som det første lag, fjerner jeg ikke straks. Nætterne i april er stadig ret kolde, så mine skønheder kan fryse. I stedet arrangerer jeg roser til luftning.
  I varme dage åbner jeg buske. På varme aftener forlader jeg dem for en time eller to. Men for natten fortsætter jeg med at pakke op, indtil truslen om tilbagevendende frost passerer, det vil sige indtil anden halvdel af maj.

  I foråret bruger jeg ikke global beskæring. Skønt omhyggeligt inspicere buskene og fjern frosne eller syge skud, hvis de er. Hvis ikke, så går alt arbejdet med beskæring til udgangen til blomstringen.
  Vær sikker på at efter vintering fodrer jeg roser med flyveaske eller rottet kompost.

  svar
 2. Dmitry Petrovich Sidorenko, Vyshny Volochek, Tver-regionen.

  Hvornår er det bedst at tage vinterhytte fra roser om foråret?

  svar
  • Summerman, gartner og gartner (anonym)

   Roser dækker gradvist om efteråret og bliver også gradvist åbnet om foråret. I marts, under en optøning, er de nødvendigvis ventileret. Med et lufttørre hus er det nok at kaste sne ud af enderne og opvarme varmeren. Hvis du lige har pakket buskene med ikke-vævet materiale, skal du åbne det. Når sneen kommer ned, kan beskyttelsen rengøres. Indtil jorden ikke recoil og de stærke natfrost ophører, er i det mindste en del af huslyet tilbage over roserne. Skynd dig ikke for at skyde alt på en gang: En lys fjedersol kan skade planter, meget stærk solskoldning kan endda ødelægge dem. Åbn buske efter fuldstændig optøning af jorden og hævelse af nyrerne.

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.