Anmeldelser og kommentarer: 7

 1. Natalia Dishuk

  I april skærer klematiserne alvorligt, som blomstrer på nye skud i løbet af sommeren. Rør ikke kun clematis Alpine og bjerg (de udelukker kun syge og brudte skud). Gradvis clematis, blomstrende 2 gange om året, afskåret delvis og efterlader kraftige årlige skud til forårsblanding, mens de svagere forkortes med halvdelen.

  I foråret vises nye stærke skud på dem, som vil blive dækket af blomster i sensommeren. Efter top dressing med fuld mineralgødning (ifølge instruktionerne) skal jorden omkring clematis'en være dækket af et tykt lag savsmuld eller tørv,

  svar
 2. Vladimir TARASENKO

  Kender du billedet - clematis begyndte pludselig at falme fra toppen af ​​skud og ofte - under blomstringen? Dette er en clematis vilje - en sygdom, hvorfra man kan løse planten, er ikke så simpelt, men man kan advare.

  Årsagen er dette: på overfladen af ​​jorden giver blade og skud, og generelt ser bakterierne kommer under barken af ​​stilke, og dette, begynder planterne til vand, de ikke passere vand og mad fører til en endnu større tid-up løb. Som et resultat, uvyadadayut blade og skud, og som regel, da de så det, planterne begynder at vand, som fører til en endnu større spredning af svampe bakterier.
  I min have kun én gang i mange år, at sygdommen ramte Ian plantesorter Paul II (viste sig at være ustabil, men også smuk!). Derefter at visne ikke spredes til andre klematis, jeg 10-15 cm fra stilke af plantet en liter plastflasker (mælk, nakke hende bredere), tidligere "befængt" overflade, særlig bottom glødelamper syl. Kun halsen forbliver over jorden, hvor indsatte en tragt, skåret ud af en flaske.
  I løbet af sæsonen, vandet igennem det og hældte en opløsning af mineralske gødninger (ifølge instruktionerne). For vinteren blev tragten fjernet, og "brønden" blev lukket med et låg. Indtil nu har jeg vand og foder alle mine clematis. Basen af ​​stilkene nødvendigvis bakker (som i kartofler). Og overfladen af ​​jorden er dækket af sten, for ikke at overophedes. Alle clematis er sunde.

  svar
  • OOO "Sad"

   Wilt forårsager viling og begynder som regel med toppen af ​​de unge skud. Væksten vil på grund af svampens livsaktivitet, som lever i jorden og i forhold med høj luftfugtighed og temperaturen, der aktivt multipliceres. De farligste er to slags svampe: Fomopsis og Fusarium.

   Det er svært at forstå præcis hvilken slags svamp forfatterens clematis har ramt. Men du skal straks fjerne alle berørte dele af skyderen og brænde. Sørg for at behandle planten med et fungicid - for eksempel "Fundazol", kobber vitriol (bedre - med tilsætning af sæbe og andre svampemidler) i henhold til vejledningen. De foranstaltninger, som forfatteren beskriver for forebyggelse, er meget god.

   Nikolai CHROMOV

   svar
 3. Tatiana Nemich. Mariupol

  Fem landingsregler
  klematis
  I vores sommerblomsthave er et særligt sted besat af Pematites. At dyrke dem er ikke svært, men du skal observere nogle regler, når du plantner, ellers kan disse lune blomster dør.
  1. Clematis kan ikke plantes i områder, hvor vand stagnerer, planter bliver våde.
  2. På et sted vokser clematis op til 15 år, eller endnu mere. Derfor er graven til plantning graver mindst 60 cm i dybde og bredde. I bunden sætter jeg dræningen - brudt mursten eller knust sten. Fyldt med en blanding af humus og gamle kompost (spand), tilsættes lidt sand, glas træ aske, 50 g superfosfat og 200 g knogle eller kød- og benmel.
  3. Bush klematis plante i anden halvdel af maj, begravet rod krave til en dybde på 10 cm. Hvis sætteplante er i en beholder, hvor rødderne flettet jordovn værelse, er meget vigtigt, når plante dem godt spredt forsigtigt prisypaya jord. Efter plantning, komprimeres jorden omkring kimplante rigt vandes (omkring landing pit hælde en lille rulle under vandingsvand smelter ikke).
  4. Clematis er en liana, så for normal vækst har planten brug for en trellis, som jeg installerer umiddelbart efter plantningen. Rammen er lavet af metal oxygen rør, så jeg blander dem med tykk wire. Støttens diameter bør ikke være mere end 2 cm, ellers vil bladets blader ikke være i stand til at omslutte det, hvilket betyder at planten ikke vil kunne styrke og udvikle sig normalt.
  5. Clematis elsker at have "hans ben i skyggen og hans hoved i solen." Derfor tog han en solrig grund, og rødderne fra overophedning lukke hans skygge vokser ved siden af ​​lavtvoksende planter - sentyabrina, lavendel, melkotsvetkovye krysantemum, morgenfruer. For yderligere skygge fra stavens solside blev en wattle-vævehøjde på ca. 30 cm også vævet.

  svar
 4. Irina Petrovna

  Clematis med starten af ​​de første varme dage begynder at åbne i etaper. Først sætter jeg huller i lyet til lufting. Når truslen om stærke forårsfronter passerer, bliver lejren lettet og gradvist fjernet den. En del af den optøede jord, som beskyttede planter i efteråret, løsnede, så mere luft ville strømme til rødderne og skud. Det er bedre at gøre det i overskyet vejr. Hvis du beskytter dine planter med brædder eller kasser, skal du fjerne dem gradvist: Først løsner du jorden, og først fjern derefter brædderne eller kasserne. Det er nødvendigt at helt fjerne clematiserne, før skuddene begynder at vokse, men kun når vejret er varmt. Frost under -5 "C kan beskadige overvintrede skud, og blomstringen kommer senere. Svage frostclematis er ikke forfærdelige.

  svar
 5. Andreevich Zhukov. Uglich by. Yaroslavl region

  PLACERING AF TERMINALS
  Når du køber clematis, skal du vælge planterne i beholderen, fordi deres rodsystem er meget følsomt og bedst tolererer transplantation med jordklods. Før plantning skal en jordklump gennemvædes grundigt i vand. For dette er 15 min. Placer gryden i en beholder med vand, du kan i en opløsning af "Heteroauxin". Når du planter en jordklump, drej den så, at dens top er ved 5 cm under kanten af ​​hullet.

  svar
 6. Irene

  CLIMATISES BY PULLES
  I begyndelsen af ​​sommeren er det tid til at formere clematis efter lag. Grave en rille dybde til 10 cm og en længde svarende til længden af ​​skydeværdien. Arranger flugten og fyld den med frugtbar jord. Alt du skal gøre med det er at vandre regelmæssigt og undgå at tørre ud. Foder også 2-3 gange Mullein's humør, fortyndet i vand i forholdet 1: 10. Ved efteråret danner rødder i hver knudepunkt. Og om et år kan clematis-lagene adskilles fra moderplanten.
  Tillad ikke blomstrende clematis-lag. I de første to år skal knopper knibe. På dette tidspunkt har planten styrker til at opbygge rodmassen.

  svar

Forlad feedback, kommentarer