Anmeldelser og kommentarer: 6

 1. Nadezhda Petrovna Tatarinova, Bryansk

  Ved gødning af kartofler med gødning bliver afgrøden mærkbart mere solid. Den nemmeste top dressing er aske. Det kan føjes til brøndene, når de plantes. Eller - regelmæssigt vand kartofler med askevand. Resultatet i begge tilfælde er godt. Jeg bruger kaliumsulfat fra mineralske gødninger. Dens grågranulater opløses godt i vand, hvad jeg kan lide at befrugte og lide. Forbrug - 1 st. en ske af kaliumsulfat på 10 l vand, en vandkande er nok til 7-8 busk.

  Dobbelt superphosphat anvendes sædvanligvis ved anden hummocking, også i form af en opløsning. På den ti-liters vanding kan der gå to matchkasser - det handler om 40-50. Du kan også bruge en kompleks mineralgødning. Jeg anbefaler det at blive hældt i hullet, når du planter.

  Du kan anvende gødninger i løbet af efteråret tilberedning af jorden, under plantning, efter første og anden hilling. Jeg forsøger at skifte vilkår. For eksempel er det første år gør organiske under vinter, så efter den første strøelse, vand flyveasken med vand. Det følgende år, ved anvendelse af fodring kun ved plantning: sat i en brønd af en håndfuld af gødning, og afventer den anden jordforbindelse op og fortyndet i vand vandet i kaliumsulfat. Denne vekslen hjælper opfede kartofler ikke fra overdreven fodring og holde tilbage min lille vindstød på alle måder at forbedre udbyttet. Når alt kommer til alt, som de siger, er det bedste den gode fjende.

  svar
 2. Sergey LAVRENTIEV, Votkinsk

  Tidlige kartofler
  Når de første agurker og svampe ses i slutningen af ​​juni - begyndelsen af ​​juli, vil du prøve dem med en ung kartoffel. Men hun er på markedet på dette tidspunkt åh, hvor dyrt! Lad os vokse det selv!
  I marts jeg står ud af kælder 1-2 spand kartofler i huset. På bunden af ​​kassen til at hælde et lag af savsmuld 4-5 cm. Når de varme kartoffelspirer begynder at bryde æggeskallen, tætopsatte knolde (skyder op) en
  lag og sprøjtes med en askeopløsning (1 st. aske pr. 3 l vand, insisterer på 24 timer og belastning). Så sipper jeg igen savsmulden, lægger og sprøjter knolde - og så 3-4 lag. I slutningen er boksen dækket af en film, så savsmulden ikke tørrer ud.
  En gang om ugen sprøjtes kartofler ubemærket med aske. Når du planter, fjerner du knolde forsigtigt fra kassen, fordi de på det tidspunkt har et ret kraftigt "skæg", som straks "tager fat i jorden".
  Jeg plantede kartoflerne i april i et godt oplyst sted, hvor i efteråret den overgravede gødning blev lukket. Hvis der fryser, sporer jeg frøplanter.

  svar
 3. Olga Knysh

  i begyndelsen af ​​maj og begyndelsen af ​​april til fødselsdagen barnebarn, 25 juni, for at tjene en ung kartoffel på bordet. Det gør vi: i marts løfter vi knolde til opvarmning fra kælderen ind i et hus eller et drivhus, spire. Det skete endda, at skuddene blomstrede på tidspunktet for plantningen - så var høsten generelt den tidligste.
  De plantes under skovlen: Rækker er lavet hver 70 cm, hullerne er inden for en trinafstand. De hældes på en håndfuld løgeskal og aske, 0,5 tsk. kompleks gødning. Tidligere tilsat til hver brønd af en ært (ært stilke og derefter tilført til pass), men ikke længere - planter sammenflettet, og kartofler var ubekvem at vedligeholde. For at beskytte mod frost skyder op gamle gryder, bassiner eller kasser, og på toppen af ​​en anden og spunbond.
  TIP: Efter høstning af kartoflerne er området plantet med rapsfrø eller en olivenradise. For vinteren er sideraden ikke hugget, kun i foråret behandles stedet med en motorblok - og gødningen er lukket.
  Beetles angreb tidlige kartofler har ikke tid, så det er ikke behandlet. Men den senere kartoffelsejer, Alexander Alekseevich, sprinkler en gang i begyndelsen af ​​sommeren fra Colorado beetles Tanrek og indsamler derefter skadedyrene med hånden. Blomster på kartoffel afskåret: læs, at for at øge størrelsen af ​​knolde gør de hollandske grøntsagsproducenter.

  svar
 4. Vyacheslav MELESHKEVICH

  Min måde at dyrke kartofler på er ikke den nemmeste, men høsten er faktisk den tidligste.
  1. Efterår kicking to pit dybde 70-80 cm bredde 140-150 cm og længde 7-8 m. Boca befæste brædder og plader, og til pit i løbet af vinteren er ikke kølede, søvn blade og toppe og lukke filmen.
  2, normalt tage ud af kælderen anlagte frø efterår kartoffelknolde (udlagt tidligere grader) efter put 20 februar lave kasser og sættes i et varmt lys (+ 20 ... + 25 deg.) Plads til opvarmning og spiring. Når jeg sprøjte knoldene med en svag opløsning af fosfat og kali gødning.
  3. Ved 10-15 marts forbereder jeg et drivhus og biobrændstof. Jeg renser helt strøget strøelse, som blev fremstillet til vinteren fra skuret til køen, og uden at komprimere (for at ilt skal være tilgængeligt) stabler jeg det i gården. Efter 5-6 dage udfylder jeg grundkammeret med et kuld, efter at du har fjernet filmen og rengjort den fra løvet. Denne gang er biobrændstof lidt tampet (så længe varmen forbliver), jeg pulver støv og kalk.
  Hæld derefter et lag torfokroshki i 7-10 cm. Spirede knolde lagt ud på toppen og igen rullende i torfokroshku lag i 5-7 cm. Over senge sat lav bue og trække filmen, som løftes på varme dage eller helt fjernet, hærdning planter. Ved 5- 20-th april hele drivhus er dækket med stærke sunde buske 10-15 cm i højden, rødderne af som allerede havde nået et lag af gødning, tage ud næringsstofferne. 6. Om 25 April, når jorden i en dybde på 10 cm er varmet op til + 8 ... + 10 C., Med sin kone kartoffel udplantes i åbent terræn i motor-blok pre-cut riller. Planter indhente fra drivhus Pas på ikke at beskadige jordovn værelse med tilgroede rødder. For 3-4 dage plantning websted i 5-6 hektar - og sjælen fryder: så smuk, når tomme rum pludselig bliver grøn! Kartofler plantede frøplanter med en klump af organisk stof, hurtigt gå til vækst og behøver ingen forbinding. Resten af ​​pleje af det normale. Opnået fremragende høst, knolde smukke, sunde!

  svar
 5. Tatiana

  Og hvor køber du stadig de plantede farvede kartofler?

  svar
 6. Arthur, Tver

  Tidlige kartofler
  Du vil altid have, at de unge kartofler vises så hurtigt som muligt på bordet. For at opnå dette er det ikke så svært. Og for at høste høsten hurtigere end planlagt, kan du ikke kun fra de tidlige sorter.
  For at fremskynde modningen af ​​knolde, et par uger efter blomstrende kartofler, bryder jeg toppe med mine hænder. Efter denne procedure styres næringsstofferne fra stilkene nedad. Knolde vokser ikke kun i volumen, men bliver også mere lækre. Fra de ødelagte buske begynder jeg at høste kartofler i en uge eller en og en halv tidligere end normalt.
  Jeg udgraver de udgravede knolde fra jorden og sorterer dem. Beskadigede og små kartofler går til mad i første omgang, og større på 3-4 dag efterlader at tørre i skyggen og dækker med et presenning. Tøjet tillader ikke kartoflerne at blive grønne.
  Hvis plantningen er blevet ramt af skadedyr eller sygdomme, tørres og tændes toppe og de sunde stilke hakes og bringes i kompostbunken. Området, der er blevet ryddet af kartofler, er befrugtet med humus, udjævnet med rake og plantet med grønne løg, spinat, dill eller persille.

  svar

Forlad feedback, kommentarer