Anmeldelser og kommentarer: 4

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Sidste år plantede jeg en vignet eller aspargesbønner. Såningen blev udført i 2-halvdelen af ​​maj, da frost passerede. Vigna kommer fra Vestafrika, hvorfor det er så tørkebestandigt.

  Jeg kunne ikke altid vandre mine plantager til tiden, men planterne lider ikke af dette og fortsatte med at blomstre og bære frugt. Pods jeg indsamlet som jeg modner. I grevens sorten nåede de 50-60 cm, og i Brown Sid-sorten var nogle pods næsten 1 m lange!
  Svetlana Galkina, Moskva Region

  svar
 2. Mikhail Fedorov, Moskva Region

  5 kg bønnebælg pr. Sæson!
  Jeg vokser vignet kinesisk (asparges bønner) allerede 5-th år.
  Nu sår jeg ikke købt, men indenlandske frø. For dette forlader jeg i de forrige sæson de modne bælg, fastgjort først. Jeg sår bønner i jorden efter iblødsætning indtil 2-nd halvdel af maj, når jorden er godt varmet op. På senge Jeg laver efterår generøst gødning (0,5 spand på 1 meter) og superphosphat (5 teknikken. L. på 1 sq. M). Kaliumgødninger tilsættes i foråret, når man graver. Shoyu ordning 10 × 40 cm. Hvis jorden er "fedt", næringsrige, kan cowpea planten være mere stramt.
  Indtil slutningen af ​​maj, i tilfælde af mulige frost film nærede senge til natten. I de første 3 uger ved vanding anvender jeg mineralsk gødning, for det meste nitrogen (ifølge instruktioner).
  Med god vanding er Vigna aktivt busk, og hun har brug for en stærk støtte. I hjørnerne af kamrene kører jeg træpolutorametrovye-pinde og sætter dem i parallelle reb. Til disse reb og binde planterne.
  Det er vigtigt at høste bønnerne i tide. Jeg skyder bælgene allerede i 2 uger efter dannelsen af ​​æggestokkene. Hvis dette ikke er gjort, dannes nye æggestokke dårligt. Men hvis du ikke er doven og hele tiden fjerner modningshøsten, kan du fjerne op til 5 kg pods pr. Sæson fra en enkelt plante!

  svar
 3. Rabdan MAGOMEDSHERIFOV. Kaspijsk

  Beauty-vignabønner
  Vigna Jeg kan virkelig godt lide: bærer frugt indtil frosten, vokser hurtigt, smukt og højt - hendes lange øjenvipper, masser af blade og frugt bælg, sommetider nå en længde på m 1 Hun elsker vanding .. Hun har også brug for varme i begyndelsen af ​​væksten, så jeg skynder mig ikke med såning. At engagere sig i kimplanter er der ingen mening, tk. og direkte såning i sengen af ​​tørre frø af vignabønner har tid til at modnes, så længe jorden er varmt og fugtigt. Det er godt at dyrke en vignum omkring nogle frugttræer. Så snart det falder, så så frøene omkring det - og snart viser en usædvanlig trævigna.
  TIP: Pods efter blomstring modner ujævnt, hvilket er lige så godt: Du samler dem i mælk og mælk-voks modenhed efter behov. Og oftere høster du dem, desto højere er høsten. Kun for frø forlader jeg bælgene på kvistene, indtil de er fuldt modne.

  svar
 4. Igor DUNICHEV, byen Kaluga

  Den, der først ser cowpea, kæmper for at indeholde skrig glæde og overraskelse.
  Faktisk høj snoede vinstokke med lange bælg ser usædvanligt og dekorative.
  Planten kan ikke stå selv en lang temperaturfald, for ikke at nævne frost. Men i varmen er det behageligt. Når temperaturen i drivhusene overstiger 40 °, og alle nabostillede planter er opbrugt fra varmen, udvikler vigna sig hurtigt og bærer frugt. Derfor vil jeg under forholdene i det centrale Rusland anbefale at dyrke en vignum i lukket grund gennem kimplanter. Denne afgrøde 15-20 april i separate kopper.
  På et permanent sted planter jeg kimplanter i en alder af 30 dage. I hullerne bringer jeg en håndfuld humus og 1 st. l, ortho-gano-mineralsk gødning. Planteordningen er anderledes, selvom jeg foretrækker at placere vigneten i de sammenstridende rækker af vandmeloner som komprimeringskultur.
  Planteret i et drivhus, der er bundet med garn til ledningen. Pleje af Vigna er i løsningen og regelmæssig vanding, især under dannelsen af ​​knopper. Efter 2 uger efter plantning, fodrer jeg planten med urinstof og i fremtiden - med en kompleks mineralsk gødning med overvejende nitrogen og kalium. Fra juli til september høster jeg.

  svar

Forlad feedback, kommentarer