3

Anmeldelser og kommentarer: 3

 1. Olga BYCHKOVSKAYA

  Når skrev om hans succesfulde eksperiment på kartoffeldyrkning i græsset ved metoden agronom Vladimir Karteleva uden brug af gødning og kunstgødning. Lad mig minde om: gør lavvandede brønde i en forskudt måde, 8 de æglæggende frisk græs uden rødder, knold på toppen, dække med en håndfuld af græs og dækket med jord. I det forløbne år, jeg forbedret fremgangsmåde: til græsset tilsat til brøndene løg og hvidløg skræl, en håndfuld frø og avner af rådnet savsmuld fra katten bakken (uden afføring). På trods af, at frøet ikke var den bedste, var kartoflerne er dyrket smuk, og alligevel gør vi ikke engang Spud kun zamulchirovat nyslået græs og 2-3 vandes to gange per sæson. Og Colorado-billerne var ikke der!

  svar
 2. bare Luba

  1 juli i Len-området raked græsset og valgte en knol, størrelsen på et kyllingegræs græs sparer mig ikke på hytten, der er vokset med buske
  Tak for kun at dele din oplevelse. Luba. i alt 70 år
  virkelig ønsker at lære at dyrke tomater indtil pluchaetsya

  svar
 3. N. BEREZIN Smolenskaya obl.

  Kartofler med justering haulm 15 cm befrugte granulat nitrophosphate, tredages infusion (1 kg 10 liter varmt vand) hønsegødning (i 1,5 L under en busk, der er opløst før anvendelse i 10 gange) og tilbringe anden stribning (dannende højderyg højde 25 cm og en bredde 65 cm). Rækker støvning aske (kalium forstærker kartoffel resistens over for kold) og bioklip nedbrudt strøelse gødning og afskårne græs. I begyndelsen af ​​det andet årti i juni slette gulnet, rynket, mosaik og visne buske.

  svar

Forlad feedback, kommentarer