4

Anmeldelser og kommentarer: 4

 1. Valentina

  I de sidste 2-3 år er hindbær bær blevet orm. Jeg tror, ​​at hindbær billedet er at bebrejde. Hvordan og i hvilken tidsramme at bekæmpe det?

  svar
  • Zvonky M.K

   At bekæmpe hindbærbaglen:
   før blomstrende hindbær, skak betaglerne manuelt fra planterne;
   fjern beskadigede bær;
   I efteråret graver jorden op under buske;
   Sprøjte hindbær med insekticider Aktellik, Karate mv. (Ifølge instruktioner).

   svar
 2. Irina Denisovna Melnik, Klin. Moskva-regionen

  Vi kæmper med Crimson beetle
  Den hindbærbille er en meget skadelig ledsager af hindbær. Allerede på det tidspunkt for forekomst af knopperne bruge nogen insekticid sprøjtning ( "aktellik", "Fufanon", "Iskra" og andre.) Hertil kommer, at jordbearbejdning under buske forårsager dødsfald af mange larver, pupper og biller. Under spirende hindbær bør ikke være doven til at indsamle og destruere de biller, zappe dem i en detaljeret polyethylen film. Kæmp så brydning! Saml skadedyrene i en spand, i bunden af ​​hvilken der vil være vand med petroleum.

  svar
 3. Violetta SHAMARA, Kherson region

  Weevil, blæs ikke din næse!
  Sandsynligvis finder du sjældent et landhus uden hindbærbuske. Disse smukke bær er elsket af alle - både børn og voksne.
  Så vi plantede et par buske. De begyndte godt, men da vi kom til dacha næste gang, blev de overraskede: bladene begyndte at falme, og de viste små bugter, der lignede bedbugs, kun lidt "længere". Naboen sagde, at det er en bøllebille - en stor fan af hindbær, jordbær og brombær.
  Jeg ønskede ikke at bruge pesticider, så jeg brugte en mere naturlig metode. Jeg tog 30 g af soda, opløst det i 10 l vand og tilsatte 40 g flydende sæbe. Sprøjtet betyder dette hindbær buske, og efter et stykke tid var vejret og sporet koldt.

  svar

Forlad feedback, kommentarer