Anmeldelser og kommentarer: 8

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Jeg har længe drømt om en flot geranium (da denne populære blomst kaldes videnskabeligt, ved jeg det desværre ikke). Endelig blev min drøm sand: min barnebarn gav mig det til hendes fødselsdag. Og nu er jeg forbløffende over spørgsmålet: hvilken gødning er bedst for geranium bølget? Måske til blomstrende planter, eller måske til dekorative-løvfældende planter?
  Og alligevel: Geranium, som du ved, elsker lyset, men det forekommer mig, at hvis det er en varieret sort af geranium for at give et overskydende lys, så kan bladene miste variationen af ​​farve. Desuden ved jeg ikke, måske kan hun som den sædvanlige geranium ikke lide at sprøjte?
  Der er mange spørgsmål, men der er stadig ikke noget klart svar, så jeg er i forvirring. Indtil jeg befrugter og vandter som jordens koma tørrer ud. Jeg glæder mig til dine kommentarer og råd om pleje.

  svar
 2. Galina I. Rybakova, Nerekhta, Kostroma regionen.

  Geraniums har en stærk specifik smag. Nogen han slet ikke kan lide, og de planter ikke engang pelargoner af denne grund. Jeg elsker planten meget, og aromaen generer mig ikke overhovedet. Og arten af ​​pelargoner er faktisk meget, og duften er af varierende intensitet. Her for eksempel står Geranium Gerbera stærkt ud blandt hans andre slægtninge, for sin aroma endda mednavnet "stinkende Robert." Selv om holdningen til at lugte, efter min mening, er et spørgsmål om smag.

  svar
 3. Svetlana Zayats, Kursk

  I år vandt jeg Rose Garden geranium. Det blomstrede hele sommeren, men i efteråret blev skuddene forsvundet, og jeg troede, at det var døende. Det viste sig at samle frøene. Hvornår og hvordan skal de såes?

  svar
  • OOO "Sad"

   Dette er faktisk en smuk blomst. Ifølge Sammenslutningen af ​​USA af stauder, flerårige bedste Rosanna G. 2008 år, og i 2013, medlemmerne af Royal Society of British gartnere på den årlige Chelsea Flower show kaldet hendes århundrede plante. Det er uhøjtidelige, frostsikker, ikke bange for skadedyr og sygdomme.

   Mange pelargoner er samoseiks, men det kan man selvfølgelig ikke håbe på. Frøene bedes bedst om vinteren (husk at planter ikke gentager forældrenes kvaliteter). Du kan så dem helt ind i jorden (din egen) til vinteren, men du får bedre så de indkøbte i april i en beholder. Fyld den med en blanding af tørv og sand, der tidligere er desinficeret. Fugt og drys inokulumet over overfladen. Top med en film.

   svar
 4. Alla Shubina

  På mine geraniums blade dukkede små pletter. Hvorfor er det her

  svar
  • OOO "Sad"

   Først og fremmest skal du omhyggeligt inspicere bladene med et forstørrelsesglas for at udelukke forekomsten af ​​skadedyr, især om sommeren. Måske er det en whitefly, det rammer ofte pelargoner.
   Flygende insekter fanger på det sædvanlige klæbebånd, suspenderer det ved siden af ​​hinanden, tørre bladene med en sæbeopløsning, hvidløgsvand. De knuste tænder af et hvidløgs hoved insisterer 5 dage i 2 L vand. Inden du bruger 1 st.l. infunderet i 2 kunst. vand.
   Du kan behandle insekticider "Fufanon", "Actellik" (ifølge instruktionerne). Hvis læsionen ikke skyldes udseendet af et skadedyr, skal du tænke på andre grunde. Det kan være høje vintertemperaturer, mangel på lys, en stor gryde, en klar tørvunderlag, vanding, manglen på mikroelementer. Bring betingelserne for tilbageholdelse i overensstemmelse med dens behov, og geranium vil glæde dig.

   svar
 5. Liliya KOSTINA, Voronezh region

  Geranium mere og mere!
  Jeg elsker virkelig at hænge ud potter med forskellige planter i hvilestedene. For det meste bruger jeg petunier og lobelia til dette, men i år besluttede jeg at diversificere min "hængende have" lidt. Jeg forsøgte at propagere ved udbredelse og rødmende pelargonier.
  Som det viste sig, gør geraniumer rod let. Du kan sætte stiklinger i vandet og vente til rødderne vises - dette vil tage 2-3 uger. Og du kan straks sætte dem i jorden, selv et glas bør ikke være dækket. Det gjorde jeg - jeg plantede et snit i 3 i forskellige potter. Når planterne begyndte at vokse, nippe toppe og fodret urinstof med en hastighed på 1 st. l. på 10-liter spanden vand. Senere kan du fodre geraniumgødninger til prydplanter og blomstrende planter med fosfor og kalium.
  Mit eksperiment var en succes - reproduktion var vellykket, stiklinger var veletablerede. Forresten havde mit pelskiv på gaden meget mere end i huset - blomsterkabinerne var mere storslåede og blomsterne - lysere.

  svar
 6. Ninel GRAMM, Chelyabinsk

  Mine yndlingsblomster er røde pelargoner.
  Nu lærte mine skønheder mig en lektion. Hele vinteren kiggede jeg efter dem, løsnede dem, fodrede dem med komplekse gødninger til indendørs blomster. For at danne frodige buske, skar jeg den apikale skud. Mine buske blev frodige, men blomstrede ikke. Selv da det blev ganske varmt og de flyttede til balkonen, så viste ikke blomsterne sig. Min bekendtskab, en floriculturalist med erfaring, så min grønne kabiner, sagde: "Ja, de lever sammen med dig! Fjern overskydende blade og skud. " Jeg begyndte at tvivle, men fjernede 1 / 3 blade og begyndte at tilføje jod til vandet til kunstvanding (1 drop på 1 l). Hældt vand på væggene i potter. Meget snart blev mine blomster kastet over 4-5 blomsterstængler og blomstrede!

  svar

Forlad feedback, kommentarer