3

Anmeldelser og kommentarer: 3

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Tidligere blev kun buske asparges bønner dyrket og frø blev sået straks til haven. Og i de sidste to år skiftede vi til en tidlig krøllet aspargesbønne, og vi vokser den gennem frøplanter. Den frugter længere (fra midten af ​​sommeren til det sene efterår), og vi høster mere høst og tidligere til 2-3 uger end med frøede frø i haven.
  Vores foretrukne sorter: Melody (bælg længde 15-17 cm), karamel (resistent over for mange virussygdomme), Golden Nectar (gul bælg op til 25 cm). Frø til frøplanter sår i slutningen af ​​april eller begyndelsen af ​​maj i individuelle potter eller krukker, uddybning på 2-3 cm.

  Vi sætter tanke omkring omkredsen i et drivhus eller et drivhus, der forlader - bare vanding. Da spirer Grønne bønner er meget følsomme over for frost, de planter i åbent terræn (i et solrigt sted!) Board, når der er etableret nul temperatur, ikke kun i løbet af dagen, men om natten - som regel i slutningen af ​​maj-begyndelsen af ​​juni.
  Umiddelbart efter plantningen er planterne dækket med udskårne PET-flasker. Efter to uger behandler vi buskene i henhold til Ovary's anvisninger eller en opløsning af borsyre. Hæld moderat, et par gange spiser vi Mullein-opløsning (1: 10). Vi begynder at høste som bælgene vokser i løbet af modenheden. I dette stadium er aspargesbønner det mest lækre og delikate. Vi tilbereder de andre retter og salater fra den, og også bevare den og fryse den til vinteren.

  svar
 2. OOO "Sad"

  En bekendtskab gav frøene af de krøllede aspargesorter af lilla kongens sort til avl. Men i det første år blev hun på grund af utilstrækkelig pleje ikke lemlæstet, og uden besætninger druknede hun naboblantene.
  1. Sidste år tog jeg denne bønne med mit hjerte. Til udsæd fandt sted på kanten af ​​haven, hvor når der graves pr sq indført ved 20 g ammoniumnitrat og superphosphat, 15 g kaliumchlorid. I. I den tredje årti af maj på en seng gjort cirkulære rækker diameter 1 m (5 vendte omgange), hvori såede bønner på 10-12 cm afstand fra hinanden på 3-4 cm dybde. 3 'Når planterne har nået en højde på 10-15 se, på indersiden af ​​hver cirkel hamret støtte af lange pinde: Lavere stak dem i en cirkel omkring planten, og frem for alt bundet sammen med snor - det viste ligesom en wigwam. Alle lejer er resistente, ikke bange for vinden, og da de kastede hende til toppen af ​​bønnerne, er blevet mere og udsmykning af haven, og høsten var at samle komfortabelt. 4- omsorg for grønne bønner, såvel som for den sædvanlige: lugning, vanding regelmæssigt med varmt vand, løs og Spud (på tidspunktet for blomstring, så for ikke at afbryde blomster, kun vandes og rigelige). Under knopskydning fodres fosfat og kali gødning - ved 10-15 1 g pr kvm Når bønner vokset til top "indgiver" prischipnul apex. I sensommeren, krøllede grønne bønner var tilfredse med en rigelig afgrøde af lyse lilla bælg, så alle mine anstrengelser ikke var forgæves!
  Nikolay Mandrik. Volkovysk

  svar
 3. Olga Knysh

  Ved nabo til den erfarne gartner fra Minsk er tilgangen til arrangement af senge det - mere sort!
  For eksempel, her er hvordan han vokser en krøllet aspargesbønne. I den forberedte såbed til-jord 15 20 se to tommer rør 2,5 m højde. Sæler deres øverste hjørner af skinnen, og bund for stabilitet vandret sikrer stænger (2,5 m), hvortil en højde 1 -1,2 m sænker afstandsstykker. På jordniveau forbinder spaceren hinanden med skinner på begge sider. Fra dem til toppen af ​​strukturen er fastgjort på 20 snørebånd, som derefter snor sig bønner (so i en række på begge sider af senge). Det grønne telt er klar! Men han vokser lagenarii på trappen, men det er ikke alle detaljerne. Frø lagenarii fordi de er vanskelige at spire, fræsning neglefil og gennemblødt op naklevyvaniya. Så dem i halvliter kopper og derefter transplantere. Først - i en gryde og holde i drivhuset, så i en stram plasticpose og derfra, skære pakken håndtering metode er plantet udenfor i kompostering pit 50 × 20 cm Hvis ikke sætte en særlig espalier, lad pisken på æble og gør yderligere rekvisitter. da laga-ria vokser bogstaveligt ved sprang og grænser og i timen.
  Hemmeligheder af vandet
  Ejeren vandede haven fra sprinkleren.
  - Vandingsrør Jeg har tre fjerdedele og tre tommer, - siger Ivan Petrovich, - et rør 1,5 mi to i 2 m, alle med huller. Sæt dem sammen. sæt 8-10-dyserne, og i enden af ​​røret - en stikkontakt. Jeg forbinder strukturen med søjlen, og vandet sprøjter let. Strålens rækkevidde når 1,5 m, skifter det regelmæssigt og flytter det til et nyt sted for jævn vanding, og så i en halv dag vandrer jeg 6 hektar. Sandt nok er koldt vand ikke egnet til alle planter, så i et bad på en højde af 2,5 installerede man en vandtank til 500 liter. I løbet af dagen opvarmes det og bliver egnet til vanding. Jeg sætter sprinkleren lige i drivhuset (i midten). men først efter at tomaterne har skåret ned de nederste blade, så vand ikke kommer på dem. Og i vandingstanken smider jeg de ukrudtede ukrudt, og når de er lidt insisterende, vandrer jeg grøntsagerne med "beriget" væske.

  svar

Forlad feedback, kommentarer