2

2 anmeldelser

 1. Polina KALININA, Tula-regionen

  Den anden ungdom af agurker

  Rigelig høst af agurker kan opnås indtil oktober! Det er kun nødvendigt at "genoplive" de aldrende piske, så de aktivt kan bære frugt igen.
  Ved slutningen af ​​sommeren afskår jeg syge og tørrede blade, brænder dem og bruger ekstra rotfodring. Jeg sprayer lianerne med en opløsning af urinstof (5-L vand - 5-7 g). Dette stimulerer væksten af ​​nye axillære blade i stedet for den forvitrede, og den gamle forynger, gør den øm og blød.

  En vigtig rolle spilles af rodsystemet.

  Liana modtager hovedfødevarer fra de underjordiske rødhår, som dør i 10-20 dage, men i deres sted ses der nye. For ikke at skade denne del af planten, løsner jeg ikke jorden under vipperne, men hæld ny mulch - torv, humus.

  Og en mere nyttig enhed. Fjern forsigtigt planten fra støtten, fold den del, hvor der ikke er blade, i form af en ring og drys det med frugtbar lysjord. Gør dette før vanding, når stammen er mindst sprød. Pricked up piske giver snart rødder, hvorved planten modtager yderligere ernæring. Således ved hjælp af denne teknik høster jeg i 5 gange mere!
  Polina KALININA, Tula-regionen

  svar
 2. A. Petrushin Saratov

  I haven er jeg ikke en nybegynder, som de siger, så slags. Og derfor kan jeg prale af afgrøderne med god grund og uden ekstra beskedenhed, for alt har opnået sit arbejde. Især er jeg stolt af sejren over agurker.

  I lang tid kunne jeg ikke finde et fælles sprog med dem. De voksede op dårligt, som om det var uvilligt, og høsten var svag. Jeg var tålmodig, jeg tolererede, og jeg besluttede at behandle dem grundigt. Før sidste efterår gravet to parallelle riller på 2 m længde derimellem 1,5 {m) og en dybde på to bajonet skovle. Ved gravningen blev det øverste frugtbare lag af jorden pænt foldet ind i højder langs deres kanter. Nederst jeg sætter kviste resterende fra beskæring af træer, tomat og gulerod toppe, bladbeder og spildt al mangan (opløsning gjort mørk pink). Så falde i søvn frugtbar jord, og sætte ham på toppen af ​​et lille lag af rådnet gødning (et eller andet sted i 2 spand tilbage på hver rille, en seng). Og så gik hun til foråret.

  Og i den nye sæson, så snart sneen helt faldt, sprinklet med aske, spildte varmt vand med en opløsning af et mikrobiologisk præparat fra svampesygdomme og dækket af en sort film til opvarmning. Godt og videre - forretning af teknikker: når den nødvendige tid er kommet, har landet briller med frøplanter af agurker og har dækket dem med plastflasker. Og høsten var fremragende. I sidste sommer kaldte jeg endda en agurk. Jeg håber, at dette år også vil få det samme resultat.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.