2

Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Kærlighed GRÆKEN, s. Loyno, Kirov-regionen.

  Der er planter i mit hus som meget fugtig luft. Det er et anthurium, en farverig codaemon og en orkidé. Ved den første fra mangel på fugt i luften (med det faktum at vanding det elsker en moderat), bladerne bløder ved kanterne, blomsterne er små og meget hurtigt falme. Cicaderma blade, i stedet for at vokse op, hænge. Orkidéen blomstrer ikke. Især den tørre luft i lejligheden bliver vinter. Hvordan kan jeg gøre det mere fugtigt, så mine hygrofile planter trives godt?

  svar
  • elsker

   Den enkleste måde at slippe af med luftens tørhed (hvis du har de nødvendige værktøjer) er at købe en luftfugter. Men hvis du ikke kan købe en dyr enhed, kan du løse problemet på en anden måde. Anbring en beholder med vand under radiatoren eller hæng en våd gas eller klud på batteriet. Sørg for at ventilere rummet, helst 3 en gang om dagen, til 10-15 min. Luft luft med en forstøver er også et overkommeligt middel. Og mange indendørs planter hjælper med at fugte luften - tsipirus, nephrolepis osv., De fordamper fugt gennem bladene. Tsipirus er i stand til at allokere op til 2 1 fugt per dag! Fugtighedsbevidste planter kan hjælpe med at placere potter på våd claydite. Derudover kan du tilføje perlit til jorden med planter. Dette mineral adsorberer vand, og når jorden tørrer det giver op.

   svar

Forlad feedback, kommentarer