3

Anmeldelser og kommentarer: 3

 1. Elena KIRYASHINA, Ulyanovsk

  Udover peber, jeg vokse på dacha 4-5 buske bitter peber. Dens frugter anvendes til tilberedning af krydret sauce, tilsættes i emnet, og bælgene tørre formalet i en kaffemølle og anvendelse som et krydderi.
  Mine favorit sorter af bitter peber er Astrakhan, kinesisk ild og krydret klokke. Såning frø i næringsjorden i midten af ​​februar. I hvert højt glas (300 ml) er et frø. I fremtiden må du ikke samle peberfrugter. Skud vises på omkring 10 dage. Saplings vandes regelmæssigt med varmt vand, jeg bruger ikke yderligere befrugtning før plantning.
  Bitter peber plantet på stedet i anden halvdel af maj. I modsætning til den bulgarske peber er bitteren mere modstandsdygtig over for lave temperaturer, så jeg gør ikke ly for det. Jeg plante kimplanter i hullerne, hver tilføj et par håndfulde humus og 1 tsk. købt gødning til tomater og peberfrugter. Jeg rører og afleverer varmt vand. Frøplanter i dybden indtil 1-th ægte blade.
  I fremtiden kræver peber regelmæssig vanding, løsning. Før jeg blomstrer, fodrer jeg planten med kvælstofgødning og efter blomstring med fosfor-kaliumgødning. Hvis peberen er høj, som f.eks. Spicy Bell, binder jeg den til pinde. Lavere trinoner og overskydende æggestokke jeg sletter. Afhængigt af sorten vokser på en buske op til 30 peberfrugter.
  Med skadedyr, for eksempel med bladlus, kæmper jeg med hjælp af "grøn sæbe". I 1 l af vand fortynder jeg 40 ml sæbe og spray rigeligt. Men det er bedre ikke at vente på et skadedyr, men at behandle planter for forebyggelse.

  svar
 2. Ruslan Dolgov, Kursk

  Bitter peber sødt liv
  Hvert år fra det tidlige forår dyrker jeg frøplanter af bitter peber, og i begyndelsen af ​​sommeren transplanterer jeg det til et drivhus. Jeg var overbevist om, at bitter peber, som sød, ikke vil give en god høst uden rigelig befrugtning.
  Klar til afstigning Jeg tror plantager, der har 7-8 blade. Plantede planter vandet et par gange om ugen, opvarmet i solen med vand. Af den måde, når arrangeret i et drivhus chilipebre, sød der plantning, ellers vokser han bitter. Jeg spiser peber 1 gange i 2-3 uger. Jeg bruger to gødninger skiftevis. Først: I 10-liter spand vand tilføjer jeg 10-12 kunst. l. træaske og blandinger deraf til opnåelse i dag to, under anlægget påfyldes ca. 2 l infusion. De anden dressing sådan: 1 kg af kylling ekskrementer og vandet pour 10l insistere 10-12 dage, derefter rystet godt 1 l opslæmning blev hældt i en spand vand, omrør og hæld det peberfrugter - i 1 1,5-L under anlæg. De mest udviklede paprika i efteråret graver op og sætter i potter, som jeg opbevarer i en kølig kælder. Jeg vandrer dem kun lejlighedsvis. I slutningen af ​​foråret eller først på sommeren, kan de nyligt transplanterede peberfrugter i et drivhus, så planten liv forlænges i yderligere to sæsoner.

  svar
 3. Makarova

  Problemer med peber
  Hvad sker der med peber og hvordan man helbreder det? Omkring en måned efter plantningen af ​​plantene, næsten alle visnet. Vi har placeret under tagdækning materiale - en del af kimplanter flyttet, og nogle bare stående visne, nogle buske døde. Og da jeg trak dem ud af jorden, de ligner dette (se foto).: Den centrale rod rådner, og den side er næsten væk. Hvad skal jeg gøre?

  svar

Forlad feedback, kommentarer