Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Tatyana I. Melnichenko

  Det er på tide at plante jordbær, og jeg ved allerede, hvor man skal placere det! Fordi jeg er træt af podkashivat græs ved siden af ​​sporet af fliserne, jeg ræsonnerede, at det var better'll så er ukrudt ukrudt, og når den tid kommer - bær indsamle ... Generelt har jeg allerede forberedt der nye jordbær senge, og til højre og venstre.

  Og hvad? Jordbærets blade er dekorative, blomster og bær er smukke, og jeg klarer med overskæget. Banens højkant er den færdige side af hegnet til haven. Hvordan kan jeg forestille mig, at jeg vil gå mellem bunkerne med jordbær, så straks er stemningen bedre!

  svar
 2. Oktyabrina Ivanovna REZVUSHKINA

  Anlæg til stier og stenhave
  Cotula ru - et jorddækselværk, som er meget værdsat for dets vitalitet.
  Denne kultur er ofte plantet på sporene, da den er modstandsdygtig over for trampning. Smukt ser planten på alperne og bjerge. Under vækst danner det et tæppe med en højde på ikke mere end 5 cm, skud kryber, tæt bladbevægende tæt på jorden. Blomsterne i barneseng er usammenhængende, gullige i farve. Blomstrer i hele juni-juli. Det vokser meget hurtigt og mister ikke sin tiltrækningskraft gennem sommeren og efterårstiden.
  Pladsen til barneseng skal være solrig, men du kan plante den i penumbraen. Fugtig, frostbestandig, godt vinter under snedække. En farlig periode for hende er tidlig på foråret, hvor overskydende fugt kan påvirke rodsystemet negativt.
  Det er nemmest at formere sig ved at dividere spiringskuddene i hele vegetationsperioden.

  svar

Forlad feedback, kommentarer