Anmeldelser og kommentarer: 1

  1. Igor DUNICHEV, byen Kaluga

    Hvordan at vokse en masse planter i et lille område? Meget enkelt - ved deres dannelse i en lodret kultur. Det er denne metode gør det muligt at maksimere brugen af ​​hele volumenet af drivhuset og drivhuset. En luksus i dag kan betragtes som dyrkningen af ​​en sådan husly højde 2,5 m, for eksempel de afgørende tomater, og nåede kun 50 60 * cm.
    Garter til ledningen eller trellis, udover at forsegle landinger, giver dem mulighed for at danne sig korrekt, skabe de optimale betingelser for ventilation og belysning af planter. Som følge heraf lider de mindre eller sygdom, og afgrøden stiger. Som strømpe bruger jeg et linnedgarn: det dog og mindre pålideligt, men naturligt. Hvis der i slutningen af ​​sæsonen forbliver nogle stykker, indtil foråret vil de rådne. De mest kraftfulde afgrøder, der knytter mig til polypropylenrør. Jeg fastgør strømpen på planten med en fri løkke, som understøtter godt, men overtar ikke planten, som den vokser.

    svar

Forlad feedback, kommentarer