1

1 Kommentar

 1. Elena KORZUN, Moskva

  Korrekt ernæring for hvidløg
  Naboerne i landet klagede ofte over, at bladene på hvidløg de hurtigt bliver gule, og hovederne bliver små. Men mine tips hjalp dem med at få rige høst.
  Meget afhænger af jordens og fodringens frugtbarhed. Oftest bliver hvidløgens blade gult på grund af mangel på nitrogen. Derfor ændres situationen hurtigt efter passende fodring. Men den fremtidige høst er lagt meget tidligere - når man planter. Hvis det er varmt efterår, skynd dig ikke med landingen og overfør arbejdet til midten af ​​oktober.
  I en grav foran haven har jeg lagt en spand kompost eller humus til 1 sq. M. m. Den overgroede organics er en stor pære. Også jeg deponerer 200 g aske og 2 st. l. dobbelt superphosphat. I stedet for aske kan du tilføje 1 kunst. l. kaliumsalt. Jeg blander alt dette med en spatel.
  Hvidløgsklærne er pulveriseret med benmel og jeg plant dem på en frugtbar plaster. I foråret, efter smeltende sne spreder jeg benmel langs hvidløgplantagerne. Det vil berige sengen med kvælstof, og bladene bliver store og rige grønne. I stedet for knoglemel kan du bruge urinstof (1 skefulde pr. 10 L vand). Fra slutningen af ​​foråret til midten af ​​juli 2-3 gange gør jeg tør befrugtning. Før vanding hæld under planterne til 10 g komplekse gødning på 1 kvadrat. m.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.