7

Anmeldelser og kommentarer: 7

 1. håber

  Hej Jeg er en nybegynder gartner, og jeg ønsker at skrive udplanter af blommer og kirsebær via post. Spørg venligst på hvilket websted du kan bestille, og hvilke sorter er bedre for hårde vintre. Jeg er fra Transbaikalia. Tak.

  svar
 2. Nina

  I haven har jeg vokset blommer i omkring ti år. Denne sommer bemærkede jeg på et sted på bagagerummet, at barken havde bristet, og der var en rigelig strøm af rav væske, som derefter frøs med en stor sådan klump. Fortæl mig, tak, hvad er dette, og er det ikke farligt for træet? Nå også: Fortæl mig hvad jeg skal gøre, hvis det sker igen.

  svar
  • Maya

   Hej Nina. Jeg har det samme problem med plommen rådgivet dig, at enten hvis ja, fortæl mig det. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Tak

   svar
 3. Mikhail NIKITIN, byen Saratov

  I mange år vokser to gamle blommer på vores dacha. Jeg har længe lagt mærke til, at der er år med frugtbar og dårlig høst. Tidligere opfattet dette som en realitet. Men efter at et af de mest frugtbare år under frugtens vægt brød de bedste grene ud, indså jeg, at du ikke skulle lade tingene gå selv.
  Nu jeg, hvis jeg ser at træet blomstrer særligt rigeligt, gør jeg udtynding. Første gang jeg gør dette i slutningen af ​​maj, når frugterne begynder at blive bundet. Afskær forsigtigt æggestokken, hvor de er for tykke.
  Anden gang, i midten af ​​juli afbryder jeg alle de "substandard" - kriminalitet, der er beskadiget
  lille frugt. Afstanden mellem frugten skal være ca 5-7 cm. Efter sådan en udtynding de aktivt voksende, svulme op og modnes bedre.
  Og mere. Voksenplumtræer giver altid en masse vækst. Hvis du ikke følger det, vil hele omkredsens cirkel vokse i et år. Derfor vil træet få mindre nærende juice fra jorden. Du skal fjerne skyderen flere gange i løbet af sommersæsonen. Og ikke bare græsslåning eller forneden og udgrave det øverste lag jord til rødderne, klippe skyder saks og sår håndtag haven banen.

  svar
 4. Alexander

  Min unge blomme begyndte at vokse dårligt. Vækst på bagagen, tættere på jorden, dannet. Han gravede op i jorden og så, at næsten hele roten af ​​træet er deformeret og ramt af denne mærkelige sygdom. En ven sagde, at dette er en root canker - en meget alvorlig sygdom. Hvor kunne han være kommet fra? Hvad er chancerne for at redde planten og er kræft farligt for nærliggende frugttræer?

  svar
  • Ilya GORBATOV, Astrakhan

   Rodekræft, eller bakteriel kræft af rødder og træstammer, er en farlig sygdom. Den patogene organisme er bakterien Pseudomonas tumefaciens Sm. et by. Denne poluparazit (som boede i værten, og jord) påvirker rødder og rod hals mange løvtræer, i det mindste - stammer og grene, på steder, hvor en ruck forekommer brune eller sorte vækster, og i begyndelsen af ​​sygdom - glat, og derefter oprukket med en diameter på 5-7 cm tumor. De forsinker saftens udvikling, især når hovedrotten er berørt. I efteråret begynder væksten at rotne, og bakterierne falder igen i jorden. Der kan de leve op til 2 år. Kræft Patogen kommer ind det beskadigede plantevæv gennem en have værktøj, eller spredes af insekter.
   Hvis skaden af ​​den voksne træet er bedre at fjerne det fra området umiddelbart sammen med roden, og desinficere stedet for rydning inden 2-3 år til at plante grøngødning der. Med en lille læsion, skære væksten, desinficere sektionerne med 1% opløsning af kobbersulfat. Og selvfølgelig skal du passe på planter, skære skiver og udskæringer med haven dampe, desinficere værktøjer.

   svar
 5. Familie MARTINOVYH, Pyatigorsk

  Golden Harvest
  Vi plantede en blomme giver gyldne store omkring 4 år siden og stadig ikke kan få nok. Frugtets størrelse, masse og farve berettiger fuldt ud navnet på sorten. Plommer vokser øm og saftigt. Og de modnes næsten indtil midten af ​​oktober. Nogle gange samler vi fra et træ om 20-25 kg høst. Plante en sådan blomme er at foretrække i det tidlige efterår. Vi anbefaler at gøre det så hurtigt som muligt til træet fanget og dræbt af den første frost, placere valgt til plantning skal være godt oplyst og beskyttet mod vinden.
  Vores blomme er ikke for krævende på mineral-
  mm *. **
  gødning, vi introducerede dem to gange og humus - en gang for hele tiden, hvor den vokser i vores land. En ung blomme kræver meget fugt, vand det to gange om måneden om sommeren. I september er det vigtigt at "forstærke" træet med vanding før vintering. I almindelighed med sådan en plomme små problemer fra skadedyr og sygdomme, men vi spredte jævnligt træet med urea til forebyggelse.
  For vinteren forbinder vi grene og binder tønderen til panden for at beskytte den mod frost og vind. Dette er meget vigtigt: frysning er farligt for ungt træ. Når sneen falder, vikler vi bagagerummet og dækker det med hø.

  svar

Forlad feedback, kommentarer