Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Vera Filippovna Sobolevskaya, Ramenskoye, Moskva Region.

  Efteråret er tidspunktet for solidago. Eller - goldenrod, som vi kalder det på en simpel måde. Næsten alt har blomstret af - og han gør os stadig tilfredse med hans blomsterstand. Sådan høsthold - ikke for ingenting! På mig her fra træthed ben eller foots svulme, og solidago selv på mere seriøse ilder hjælper. Jeg samler sit græs under blomstring, tør og hak. For at fjerne overskydende væske fra kroppen, 2 kunst. skeer af tørret goldenrod hæld 2 briller kogende vand, lad i 4 timer, jeg passerer gennem en te filter. Drikke tre gange om dagen før måltiderne. Goldenrod skylder godt kroppen!

  svar
 2. Natalia KARKACHEVA, kunst. Taman, Krasnodar Territory

  Jeg hørte om solidago i lang tid, men vidste ikke, at goldenrod, golden rod, livgivende græs - andre navne på samme plante. De fortalte mig om dette sidste forår, da jeg købte 2 frøplanter. Køb - købt, og hvor man vil plante vil - tænkte jeg ikke. Alle steder under blomster på det tidspunkt på mit websted var besat. Desuden havde jeg ingen anelse om, hvordan planten ville se ud. Derfor besluttede jeg at sætte ham uden for hegnet. Generelt plantet - og glemt.
  I juli gik jeg ud til en anden grædning og gispede: Blomstret blomstrede i guld! Jeg klatrede min guldrod næsten ved 1,5 m. Hans gyldne blomster, samlet i smalle elegante whiskers, slog mig på stedet. I blomsterhaven så han utroligt smuk og majestætisk ud. Og blomstringen varede meget længe - fra juli til september.
  En ting er dårlig, det viste sig, at planten er meget produktiv og kan hurtigt blive til en aggressor, der spredes både jordstængler og flygtige frø. Så stedet bag solidago hegnet er det bedste sted.
  For at begrænse guldrodens aggressive tendenser, alle blomsterne, så snart de begynder at falme (før frøene modner), skærer jeg straks og brænder.
  Forresten kan effektive golden whisks solidago bruges i tørre buketter. Så de vil glæde øjet i meget lang tid.

  svar

Forlad feedback, kommentarer