5

Anmeldelser og kommentarer: 5

 1. Tatiana Vaschenko. Moskva-regionen

  I 2015 plantede hun to pærer af Chizhovskaya sorten og en klasse Lada. Det følgende år, i slutningen af ​​sommeren rødede alle bladene på træerne. Forarbejdede planterne hurtigt. Stigningerne er små - ifølge 5-10, se Hvad er der galt med pærerne?

  svar
  • OOO "Sad"

   En af grundene er jord uegnet til pærer. For eksempel en alkalisk reaktion som et resultat af overdreven anvendelse af kalk eller andet kalkmateriale i plantedækket. Den anden, mere reel, grunden - manglen på næringsstoffer og vand, hvilket fremgår af en lille stigning i 5-10 cm Ved plantning kimplanter af pære i plantehullet skulle gøres 2-3 spand af humus eller.
   en anden organisk gødning, og i løbet af foråret og sommeren vandt rigeligt.
   Hvis denne forår ikke fodres træerne med mineralgødning, skal du gøre det i juli. Du kan bruge haven blandingen - 100 g på stammen. Hold grundstammerne i en ren tilstand af ukrudt, og sørg for at vandene pærerne regelmæssigt om sommeren.

   svar
 2. Svetlana

  Spørg. Vi har et pæretræ, der vokser, hun har brug for en pollinator, men der er ikke plads til at plante et andet træ. Sådan korrekt plante en række Lada på kronen. Vores pærehøjde er omkring 2 meter, men graften er ret lille, sidste år var frugtbar. Og vigtigst af alt kan du hjælpe med stiklinger! Tak.

  svar
 3. Ekaterina Lavrentieva

  Æbler og pærer er vokset over taget - 7-6 meter. Om sommeren og efteråret havde de ikke tid til at studere. Er det muligt at skære dem i december? "

  svar
  • Catherine

   Du kan. Men der er en vigtig betingelse: Lufttemperaturen skal være mindst 6 grader under nul. Beskæring at reducere kronen gøre det: højden af ​​det målte 3-4 m, vælger kraftfuld levende gren og over det på 4-5 cm skære hovedstammen. En højere stub uden grene på toppen af ​​et træ kan ikke forlade - det vil begynde at tørre op, og som et resultat kan være - at dø og nedre lemmer. På samme måde forkortes sideskelets grene. Men små overgroede skud om vinteren kan ikke skæres, fordi åbne sår i den kolde årstid som regel ikke overgrover.

   svar

Forlad feedback, kommentarer