2 anmeldelser

 1. Anna Pulyaeva, Minsk

  I kataloget så jeg en persimmon af sorter russiske og Nikitsky claret, som det hævdes, kan modstå frost op til -35 grader.

  Jeg elsker persimmon, men vil den vokse under vores forhold?

  svar
  • OOO "Sad"

   Planter af disse sorter, ja, vinterharde, men under Krim, Sydlige Ukraine, Krasnodar Territory. Deres temperatur minimale er -22 ... -26 grad, under betingelse af lav luftfugtighed. I mellembåndet med høj fugtighed vil persimmon fryses allerede ved -15 grader. Situationen vil blive forværret af afvekslingen af ​​optøninger og svær frost.

   Persimmon er krævende at varme, knopperne er spirende og skudd begynder at vokse ved en temperatur over + 10 deg. Til normal udvikling, binde og modning af frugter, har den brug for en vegetativ periode på mindst 220 dage. På vores breddegrader er den gennemsnitlige varighed af vegetationsperioden fra temperaturen over + 10 grader. - 150-160 dage.
   Russiske og Nikitsky bourgogne - tart sorter, deres frugter er velsmagende i processen med lezhki. Planter af begge sorter udgør kun kvindelige blomster, og selvom de kan binde frugt uden befrugtning, kræves en pollinator med mandlige blomster til en god afgrøde. Eller du bliver nødt til at behandle blomster og æggestokke med en opløsning af phytohormoner. Frugter i syd fjernes i oktober-november (når i mellembåndet er der allerede frost).
   Hvis du, Anna, virkelig ønsker at plante en persimmon, så prøv at dyrke planter af disse sorter i et stationært drivhus eller på en trellis nær husets sydlige mur, hvilket giver et godt ly til vinteren. Og hente "brudgommen" (sorter Nakhodka, Drøm, Nyhed, Sputnik).

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.