6

Anmeldelser og kommentarer: 6

 1. V. ARSENIEVA, Volgograd

  Vi blev vant til at tørve tabletter til dyrkning af kimplanter, nu kom et kokosnødsunderlag til salg. Mange mennesker køber det, men forgæves!
  Jeg også i første omgang presset kokosbrikett i mine hænder i lang tid: en hård, hård mursten, den bøjer ikke, den bryder ikke. Men jeg købte nysgerrighed af hensyn til, handlede strengt i overensstemmelse med instruktionerne. Brikett satte den i en spand og hældte den
  1,5 l l varmt vand, så ventede og hældte. Briketterne svulmede og faldt fra hinanden, intet at røre det op. Som følge heraf fik jeg en spand fluffy løs kokosnøddeblanding, i farve ligner tørv. Strukturen er stor, luftig, ikke kage, den neutrale reaktion er, hvad der er nødvendigt for de fleste planter. Og vigtigst af alt - det var ikke nødvendigt at dampe blandingen, desinficere, i en blanding af lidt nogen svampepatogener. Til forsøget plantede kimplanter af tomater i almindelig jord og i en kokosnøddeblanding. Og du ved, i kakos, så plantene gerne mig mere - rødder fluffy, strong. Men i den næste vækstfase har de selvfølgelig brug for et mere nærende miljø.

  svar
 2. Yuri TITOV, Bryansk

  I de seneste år dyrker jeg frøplanter udelukkende i tørvspiller. For det første er det praktisk, mindre besvær. For det andet kan de første planter, der plantes i jorden, ikke påføres på grund af tilførsel af næringsstoffer i tabletter. Først bløder jeg tabletterne i bækkenet for 40 min. Dette er nok til at gøre tørvene gennemblødt i fugt. Jeg hælder så meget vand ud, at dens niveau lige under småstenene i tørvene. Sæt i hver tablet et par frø - bare i tilfælde af, hvis
  man spiser ikke, jeg sætter dem i minikasse - gamle akvarier. Jeg holder drivhusene i et solrigt rum, men ikke i lyset. Hvis der ikke er nok akvarier, bliver konventionelle plastposer drivhuse.
  Efter blødning af tabletterne er de som regel ikke fugtede mere. Hele tiden følger jeg væggene i drivhusene, hvis de har fugt, så sørg for at luften. Når jeg transplanterer de dyrkede planter, fjerner jeg ikke resterne af tabletterne. Torv og andre nyttige stoffer, der er indeholdt i tabletter, vil være nyttige til planter.

  svar
 3. Nina

  De siger, at enkelhed er værre end at stjæle. Meget mærkeligt, generelt, erklæringen. Når alt kommer til alt i dacha liv, giver enkelhed i nogle tilfælde dig mulighed for at finde vej ud.
  For nylig er torvpiller blevet meget populære blandt dacha-landmænd. Hvordan man lytter, så er de bare nøglen til høsten. Faktisk er de i teorien meget velegnede til dyrkning af kimplanter. Men faktisk? Folk køber dem, plantet deres frø, har travlt med kimplanter, transporterer hende vokset til landet, plantet i jorden ... og ikke opnå det resultat. Er det offensivt? Og hvordan. Det var sådan en dag, der viste sig at være en løgn.
  Og så tænkte jeg og forstod, hvad der var galt. Stadig så simpelt. Her har du bragte de planter i haven, og allerede har de fleste senge, der trækker ud planterne, skal du forsigtigt fjerne gaze tabletter frigiver rødderne og forsigtigt slippe dem i jorden nøgen. Og intet vil ikke undertrykke dem. Hvorfor glemmer få mennesker om det med det samme? Forestil Dem, at du ønsker at stikke armen gennem nettet - du vil kun dine fingre og børste sidder fast. Så rødderne kan ikke lade grænsen selv tabletter.
  Jeg dyrker alle jordbær på denne måde: Du må ikke dykke, der er ingen problemer med vanding. Du lægger vand i en beholder, og tabletter tager så meget vand som du har brug for.
  I fyrre år forresten vokser jeg en række Alexandria. Jeg bruger kun mine frø, og høsten plejer altid. Jeg har bemærket, at frøplanter ikke nødvendigvis plantet tidligt, er det muligt og i slutningen af ​​maj: jo ældre planten, desto lettere slå rod. Du skal bare hælde og dække med de samme kasser med kager. Den vigtigste afgrøde vil få det andet år, og hvis en seng er godt gemt i humus, behøver det ikke at fodre, til 2 år nok mad og alt at grave igen.

  svar
 4. Peter

  Blomster på jordbær
  I juni blomstrede jordbærene smukt, men det kom aldrig til bærene. Der var meget få af dem, og selv de ujævne former, helt uappetitlige, i et ord. Hvad er årsagen?

  svar
  • Summerman, gartner og gartner (anonym)

   Årsagerne til at male jordbær kan være flere:
   • en sort med små bær blev købt;
   • plantning jordbær i mere end 5 år (vokser på ét sted);
   • Overtrædelse af landbrugsteknologi (uregelmæssig kunstvanding, manglende befrugtning med mineralske gødningsstoffer og mikroorganismer, ukrudtsvirksomhed osv.);
   • Under blomstringen var der et langt regnvejr, som forhindrede bierne fra at studere planter.
   Derfor måder man løse problemet. Få plantematerialet i de testede planteskoler. Overhold afgrøder og agrotechnics. Tiltræk nyttige insekter (bier og humle) - Sprøjt over planterne under blomstrende honningsløsning. Brug ikke insekticider i løbet af sommeren.

   svar
 5. Oleg PAVLOV, Rzhev

  Te med jordbær?
  Jeg elsker virkelig duftende te, men i butikkerne tilføjer ofte en kunstig smag.
  At drikke en naturlig drink, jeg plante cephalophores hvert år.
  Ikke underligt, det andet navn på denne plante er jordbærgræs. Te, kager, kogte med tilsætning af cephalophora, har en delikat aroma af denne sommerbær. Selv om nogle mener at lugten ligner ananas.
  Tsefaloforu Jeg vokse gennem frøplanter - sår frøene i små potter i begyndelsen af ​​april og slutter, når foråret frost - er plantet i åbent terræn i en afstand af 30 cm Du kan så frøene direkte i haven i slutningen af ​​maj i en dybde på 5 mm .. Stedet skal være solrigt, så mini-busken med højde op til 40 cm strækker sig ikke.
  Når den duftende kultur vokser op, skar jeg af den overliggende del og tørrer den. Jeg opbevarer cephalophora i en papirpose, jeg slår det i pulver efter behov og bruger det som en naturlig smag. For at gøre drikken eller desserten ikke bitter, læg lidt pulver.
  Efter skæring skal grønne planter fodres - det vil vokse igen. Jeg drikker det som nødvendigt, selvom jeg pludselig glemmer, vil cephalophoras tørke let overføres.

  svar

Forlad feedback, kommentarer