4

4 anmeldelser

 1. Oksana Ivanovna Guzhenkova

  Actinidia, som også kaldes Far Eastern kiwi, er en dioecious plante, hvilket betyder at der er planter-piger og planter-drenge.

  Og for at få en høst af bær, skal du plante bisexuelle prøver. Men hvordan man bestemmer hvem der er hvem? Det er nødvendigt at overveje blomster af planter, selvom de er vant til at gemme sig under en creepens blade. I mandlige planter har blomster mange stammer, men der er ingen pistil, og kvindelige har pestlen tværtimod. Kun i nærværelse af prøver af begge køn af planten bliver grønne fostre støvet og bundet.

  Blomsten af ​​actinidi er lang nok og varer i 10-12 dage. Blomsterknopper er dannet i bladets axler på skuddene i indeværende år. Frugterne af actinidier er meget nyttige og indeholder en stor mængde vitamin C.

  svar
 2. Vitali

  Den mest berømte art til dyrkning er actinidium colomict. Det er en frugt og prydbusk. Dens skyder-lianer kan klatre til en højde af 7 m. Blomstring, ledsaget af en behagelig duft, varer omkring 20 dage. Endvidere dannes der spiselige små frugter af mørkegrøn farve. I efteråret får bladene en forsigtigt lyserød skygge, gul eller lilla.
  Efter plantning er de første tre år med vækst meget hurtig, blomsten starter fra anden halvdel af juni i 5s alder. Frugt begynder med 9-alderen. Det har god vinterhårdhed. Forplantning ved stiklinger, som ikke kræver stimulering af vækst med stoffer. Busken tolererer mangel på fugt i jorden og i luften.
  Landingsstedet kan vælges skyggefulde, men for at opnå frugt er det ønskeligt at vælge en lys penumbra. Til jordens frugtbarhed er colomictet ikke meget krævende, det vokser godt på alle jordtyper, men det skal bemærkes, at jordalkalien til actinidi er uønsket.

  Landingen kan udføres om forår, sommer og efterår. Det er bedst at plante lianas i en alder af 1-3 år, da ældre planter ikke går godt. Efter plantning er aktinidia godt vandet. Under væksten fjernes jævnligt jævnligt, flere gange i sommersæsonen er det mulket for at bevare fugt i jorden. For vinteren skal plantene være dækket med løv i en højde på 10-15 cm.

  svar
 3. Oksana Vladimirovna Panarina, s. Patokin.

  For aktinidier har brug for en støtte. For det at bygge gennem 3 m gravet poler, mellem hvilke spændinger rækkerne af tråd: den første - i regionen 30 cm fra jorden, efter-j blæser 3-4 nummer - med 50-60 interval cm Kron planterne begynder 'formet i det. den første; år af plantning, i efteråret. Vælg to mest magtfulde flugt og punkt i modsatte retninger, slips til wiren. Fjern de resterende skud. Skuddene vokser op om sommeren er bundet lodret. Når væksten når toppen af ​​tråden, er det nødvendigt at afkorte toppe - det stimulerer dannelsen af ​​sideskud.
  ved den måde
  De mest produktive er sideskudd, der vokser direkte på de vigtigste. Hvert 3-4 år er hovedskudene bedst

  svar
 4. Oksana Olegovna Karaseva. Roslavl byen. Smolensk-regionen.

  Ved du, at det er tilstrækkeligt at spise to modne bær af actinidia for at tilfredsstille en persons daglige behov for C-vitamin? De er duftende, saftige, bløde søde med en svag surhed. Og hvor får jeg dem? Vokse i haven! Bær modnes ikke på samme tid. Når de samles i et trin og modnes i rummet, bevarer de nyttige egenskaber, smag og aroma. Selv efter forarbejdning konserveres gavnlige stoffer. I slutningen af ​​juli modnes sorterne 'Grape', 'Abundant', 'Queen of the Garden', 'Stranger', 'Pretty', 'Homestead', 'Fantasy of Gardens'; i august - 'Vaffel', 'Gourmet', 'Marmelade'. 'Mennesker'. 'Festlig', 'Sød-tand'. 'University'; i begyndelsen af ​​september - 'abrikos'. 'Maritime'.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.