3 anmeldelser

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Du kan bruge lamper:

  1. fluorescerende;
  2. kviksølv;
  3. metalhalogenid;
  4. natrium;
  5. LED lys.

  svar
 2. Valeriya KARMANOVA, Novgorodskaya obl.

  For normal udvikling af planter er sollys meget vigtigt. Det er på grund af sin mangel, at mange har svært ved at dyrke afgrøder i hjemmet "grøntsagshave" - ​​på vindueskarmen. Derfor bruger erfarne lastbilbønder forfriskende. Kunstig såning er nødvendig i hele husets livscyklus, men er særlig vigtig under solunderskuddet - i vintermånederne.
  Kilder til belysning bør indstilles på en sådan måde, at deres højde reguleres som vegetationsperioden øges. Det er ønskeligt at supplere de lamper, som du bruger reflekterende reflektorer.
  De bedste materialer til dette er madfolie, aluminium, pap eller hardboard, malet med hvid maling.
  Reflektoren kan laves manuelt fra en aluminiumsbeholder. Sæt kanten af, klipp derefter aluminiumet og fastgør det til lampen - den indvendige til lyset.

  svar
 3. Olga MALYAR

  Alle, der ejer en stor samling blomster, står over for problemet med efterårsmigration af planter dyrket i løbet af sommeren "til vinterlejligheder." Jeg har ingen frie vindueskarme - jeg besluttede at vedhæfte mine grønne kæledyr på køkkenvæggen under lampen.
  På trods af at i køkkenet med to vinduer, lys for planter er ikke nok, derfor erhvervede lampen med fluorescerende energibesparende lampe Philips MASTER TL-D 36W / 830. Dens fordel - en varm glød og en god farvegengivelse: planterne under det føles godt.
  Ved slutningen af ​​lampens levetid reduceres lysstyrken med ca. en tredjedel, så den skal ændres jævnligt. Og et andet tip: køb armaturer med elektronisk ballast, og ikke med en gaspulver, i dette tilfælde vil lampen fra lampen ikke forårsage ubehagelige fornemmelser.
  Og nu om "bopæl" af planter. Sådanne stande, som normalt ligger på vindueskarme eller på gulvet. Jeg besluttede at rette det på væggen. Mishas svigersøn kom til undsætning. Han brugte vedhæftede filer med en længde på 10 cm, så du frit kan placere blomster på 11-standen. Fotofile og blomstrende planter jeg placeret ovenfor, under - dem der er tilfredse med mindre lys. Over tid begyndte man at anvende "skift" -metoden - jeg skifter potterne på steder for ikke at fratage lyset af blomsterne i den nederste række.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.