5 anmeldelser

 1. Grigory Studnev, Moskva

  I foråret blomstrede buske af mandel trifoliat meget dårligt. De siger, at fuglene er skyldige. Hvad er der?

  svar
  • OOO "Sad"

   I midten af ​​bæltet er februar-begyndelsen af ​​marts det sværeste tidspunkt for overvintrende fugle. Madreserver på jorden er længe blevet spist eller skjult i snowdrifts. Hunger fugle tvunget til at angribe vores haver, indsamling af flokke på frugt og prydbuske og træer, grene, hvoraf på solrige dage er allerede begyndt at vække unge blomst eller bladknopper - i det mindste noget mad.
   For at beskytte mandel, Forsythia, pil, og andre tidlige blomstring af kultur fra at ødelægge dem fjervildt nyrer og hjælp til at overleve ved fugle, hang i forvejen tilgængelige steder foderautomater. Sparrows hældes med jævne mellemrum hirse og kornblandinger, som for hjemmekyllinger. Bryster, grønt, tyndhugger, voksvinger giver solsikkefrø (kun rå, ikke stegt!).
   En særlig delikatesse til bryster er tynde skiver ikke-saltet lugt, fastgjort til grene.
   Stærkt "gnavet" eller podmerzshie og fortykkelse krone skyder mandler og andre buske i marts bliver nødt til at blive skåret. Så Feed det berørte buske urinstof (1,5-2 spiseskefulde / m) i tørt vejr rigt vandes, yderligere barkflis zone rødder kompost - og så helt sikkert du er i stand til at nyde den årlige rigelige blomstring.
   Olga MANUINA

   svar
 2. Olga Semyonovna Durova, taknemmelig

  Vi har et meget varmt terræn, og vi har mulighed for at plante mandler i vores hjem. Meget smukke forårsbuketter fra sine udskårne grene opnås. Mandler er vigtige at plante rigtigt. Det har brug for en god jordblanding, der består af sand, humus og bladjord i forholdet 1: 2: 3. Det er godt at tilføje dolomitmel (200 g).
  I bunden af ​​gruben må du ikke glemme at lægge dræningsmaterialet (grus eller brudt mursten). Plantering er almindelig, som for de fleste bærbuske, men kun mandens rodhals bør overlades lige over jorden. Efter plantning råder jeg dig til at vække jorden rundt om planten.

  svar
 3. Inna PARAMONOVA, Orel

  Mandler i blomst
  Jeg så på tv, hvordan mandelblomstrer - en slags forsigtigt lyserød smuk sky! Jeg ville virkelig købe denne plante. Kan jeg dyrke mandler i haven? Hvilke forhold er nødvendige for busken?

  svar
  • Inna

   Almonds (Latin Prunus dukis) - buske eller træer af slægten plomme. I midterbæltet og i flere nordlige regioner er det muligt at dyrke vinterharde mandel steppe (bæver) - lav, op til 1,5 m, busk. Almond Steppe er uhøjtidelig til jorden, tørke og kolde vintre udholde, og om foråret er det en af ​​de første, der glæder øjet med en blid lyserød blomst. Blomstrer ikke meget lang, afhængigt af jordens frugtbarhed og vejr - fra 10 til 15 dage. Alle slags skadedyr og sygdomme påvirkes sjældent, især sygdomme og skadedyr i blommer. Foretrækker solrige steder uden udkast. Mandlen racerer med lag, stiklinger, rodafkomster og frø (sidstnævnte metode er karakteristisk for naturlige arter).
   Plantning af mandler er ikke tykkere end i 0,5-1,5 m fra hinanden. Samtidig kan rodhalsen ikke begraves, den skal være lidt over jordens niveau. I fremtiden er den mest almindelige pleje den rettidige vanding, befrugtning. Beskær mandlerne om foråret efter blomstringen. Gennem 7-8 år forynges busken - fjern de gamle hovedafdelinger og efterlader en ung vækst.
   Alligevel ville det være ønskeligt at være opmærksom på mandler, eller луизеанию trebladede. Dette er en meget spektakulær busk med vidunderlige dobbelte blomster, der når en højde på 3 m. Desværre kan det efter en hård vinter dø. Men hvis han bliver vant og vokser godt, vil skønheden i haven være ekstraordinær!

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.