19

Anmeldelser og kommentarer: 19

 1. Rimma ELSUKOVA, byen Kursk

  I begyndelsen af ​​sommeren plantede hun løg på næb. Han gik hurtigt ind i vækst, men kastede meget hurtigt pilen. Tolya på grund af temperaturen falder, eller jeg hældte det forkert - jeg kan ikke forstå det. Hvad gjorde jeg forkert? Hvad kan man gøre, når bue meget tidligt forlader skytteren?

  svar
  • OOO "Sad"

   Buen i pilen skyldes enten et plantemateriale af dårlig kvalitet eller en reaktion på stressende vækstbetingelser. Hvis inokulumet blev udsat i mindst en kort tid til en lav temperatur, øges sandsynligheden for rifling. Hvis løget til landing blev købt, og betingelserne for dets opbevaring er ukendte, skal det, før plantningen, tørres i 1-2-ugerne under rumbetingelser med god luftadgang.

   Nogle gange landede bommen "dampet" i varmt vand (40-45 °) 2-3 h, og derefter tørret. For at forhindre stressende forhold for løget under landingen er det nødvendigt at vente på opvarmning af jorden (18-20 °). Vanding plantagerne med koldt vand kan også forårsage dannelse af peduncles (pile).

   Det skal bemærkes, at under normale dyrkningsforhold begynder store pærer alligevel at skyde ud. Derfor er det bedre at bruge løg af mellem eller lille størrelse til plantning. Hvis pilene alligevel dukker op, skal de plukkes (slået fra). Imidlertid vil de formede pærer til opbevaring ikke være egnede, så de skal først spises.

   svar
 2. Olga Yartseva, Samara

  Hvordan vælger du den rigtige løg? Hvor skal man opbevare det?

  svar
  • OOO "Sad"

   Sætteløg - en lille løg diameter 1-3 cm, indgående suspenderet dyrkning fra frø. Det særlige er, at i pærerne har knopper, der, hvis den spire vil spike, ikke en stor løg. Derfor, når fremstilling Seva til nyre "søvn", opvarmes det til en temperatur + 30 ... + 35 deg inden 2-3 uger og derefter opbevaret i cellerne ved en temperatur enten over + 18 C. Or om deg -0,5 , med en luftfugtighed på ikke mere end 75%. Overtrædelse teknologi fører til det faktum, at efter plantning bue enten bolte eller rådner. Derfor, når du vælger Seva opmærksom på, at pærerne ikke har en lugt, er det spirede, begyndt at rådne, dækket med mug. I hjemmet opbevares det ved stuetemperatur på et mørkt sted uden adgang til fugt. Ventilation regelmæssigt.

   svar
 3. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Jeg bemærkede, at mange grøntsagskulturer i foråret køber løgpriser til fantastiske priser. Men det er meget nemt at dyrke det i din have. Du skal bare passe på dette i et par år tidligere. Og vokse det fra år til år gennem frøene - den sorte.
  Hvert efterår vælger vi fra et dusin af de største og sunde løg. Til plantning udsender vi en meter lang sektion, hvor vi bidrager til 4 kg humus, ifølge 1 st. l. nitroammophoski og superphosphat. Alle gødninger blandes med aske.
  Plantning pærer i begyndelsen af ​​oktober, i en afstand af mellem 20-25 cm plantning dybde 8-10 se frost før plantning ly nedfaldne blade, afgrøderester, og på toppen - .. grene.

  Pleje er normalt, såvel som til løg. For en sæson to gange foder vi en mullein med addition 1 st. l. urinstof pr. 10 1-opløsning. Den eneste forskel er, at planterne har brug for støtte, da deres vækst når mere end 1 m. En sådan konstruktion er ikke svært. Sæt pinnene 90 x 80 x 70 cm (højde, længde,

  svar
 4. N. Snezhkin Tver region.

  Hvilke slags løg kan bruges til destillation i november og december?

  svar
  • D. ULYANOV

   Efter høstning af pærerne overgår de som regel en hvileperiode (dette er mindst en måned). I Rusland er sæsonen for tvang fra september til april. Derfor besluttede vi os for en sådan ordning: Vi køber Stuttgarter ri-zen fra Sevka i de sydlige regioner (Astrakhan, Rostov, Saratov-regionen). De fjerner det tidligt, og resten af ​​denne slags løg er minimal. Disse pærer skal dog straks sorteres - meget ægteskab. Fra midten af ​​oktober kan du bruge en lille del af Chalcedony eller Stuttgarter Riesen, vokset i et år fra sortbenede. Siden november kan du lande Stardust, Chalcedony, Daytona. Med hensyn til Stardust-sorten afhænger meget af, hvor han voksede op. I forstæderne renses det i september, i regntiden, og pærerne har ikke tid til at falde i søvn, de går straks ind i væksten, men mange rotner. I de sydlige regioner vokser Stardust sjældent.
   Hvad angår den egyptiske løg, slutter hvileperioden i september. Du kan dog ikke straks tage et stort parti fra en ukendt leverandør, tage en taske til test og plante. Fik rødder i 3-5 dage? Så du kan bruge det, pærerne behandles ikke med stoffer, der forhindrer spiring.
   I september køber vi løg direkte fra landmænd - på dette tidspunkt er det billigere. Og straks et stort parti, der sparer endnu mere på levering. Om nødvendigt vil vi i januar købe en anden lønklasse.

   svar
 5. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Jeg vil dele min fejl i voksende løgplante. Jeg levede 40 år i Yakutia. Jeg havde en dacha, de voksede forskellige greens, og de plantede sevots, men vi spiste altid det grønne (de lod det ikke modnes). Og for et år siden flyttede jeg til Krasnodar-regionen-Grace, der er mange lande. Nå tror jeg endelig, at løgene tilsyneladende vil være usynlige. Venlige mennesker gav mig en sekok, jeg løb en groovfjord fra nord til syd, plantede den. Landet var fugtigt med vanding, jeg forstyrrede ikke, og naboen sagde, at løget altid vokser fremragende - landet er noget frugtbart.
  Nå, min bue vokser, jeg græder det fra ukrudtet, landet er løsnet. Der var rør, og selv på toppen af ​​bumpene nogle (det viser sig farven). Den samme nabo fortalte mig, at rørene skal renses, godt, jeg troede, at du bare skal fjerne væksten i toppen. Skær dem hurtigt med en saks og forlod rørene selv. Jeg kan ikke huske hvor meget tid gik, men det synes nok. Løgene kaster allerede ud af jorden. God sådan, stor. Jeg er glad for at jeg vil være med høsten. Og så går en nabo forbi, og jeg fjerner igen græsset fra løgene. Han sagde til mig: "Hvorfor slog du ikke rørene?" Og så indså jeg min fejl. Jeg har lige renset blomsterne, og rørene fortsatte med at vokse. Senere brød jeg selvfølgelig dem, men jeg savnede tiden. Efter at have gravet løget, selvom jeg tørrede det i lang tid, begyndte det at rådne og kastede meget af. Og ville have vokset smukke, store, hvis ikke for denne hændelse
  Nå, lev et århundrede - lær. I år er jeg ikke så "pollet"!

  svar
 6. N. Usacheva, Nizhny Novgorod

  Hvordan vælger du en god løg og plant den korrekt?

  svar
  • Zh. Khlobinichiev Moskva-regionen.

   Når jeg vælger reden, ser jeg, at det var omkring samme størrelse uden de syge og tørrede løg. Hvis jeg køber på forhånd - forbliver jeg i stuen ved en temperatur på omkring 18 °. Løg, der danner en 1-pære (Stuttgarter Risen, Red Baron osv.) Plantes i henhold til skema 25 × 12,
   Med en familieløg er situationen lidt anderledes. Identificere det er ikke svært: Pærens bund er skævt, og i deres udseende er det mærkbart, at de voksede "i virksomheden." Har bemærket, at den lille 锟 斤 拷 er dannet 3-4 store pærer. Men fra en stor frøplante kan vokse op til 15 pærer, selvom små. Tidligere var jeg lige forsigtigt, en efter en vridd fra midten af ​​redenene ekstra pærer, forlader 3-4 stykker. Nu, før plantning, dyppes Lukovo-Vitsa først i en mættet opløsning af kaliumpermanganat og skæres i halvt og dyper skæret i knust kul. Jeg plante en familiebue frit - 25 × 20, se.
   I begyndelsen af ​​maj skærer jeg rækkerne under plantningen med en lille flad cutter. I de skrøbelige jordpærer dybere lidt, ikke presser. Hvis plantet dybere, er pæren lavvandede. Angrebens næb vokser stort, bare et syn! Sandt fra de fyrre, der så stræber efter at trække alt, hvad der ikke søges, lukker jeg landingen med lutrasil og fjerner den, når løgene vokser.

   svar
 7. Nikolay BORISIK, byen Slonim

  Løg per år
  I det første år efter såning af frø af løg modtager såning, og i andet år efter plantning er høsten af ​​løghøsten høstet. Men der er sådanne håndværkere, der får en bue på størrelse med et æble i det første år! Min søster, der levede i Kasakhstan i lang tid, overtog deres erfaring. Sengen graver op, løsner, laver rækker og komprimerer dem med en stang med en bredde på ca. 5 cm. Såning
  frø af løg og drysset med sand. Så det vigtigste er ikke at gå glip af øjeblikket med ukrudt og løsning. Hvis løget er fortykket, sættes det. Når fjerene når en højde på 1,5-2,5 cm, bryder det rodsystemet, vælger let pæren let med en kniv eller en anden egnet genstand. Og glem ikke at vandre det i tide.

  svar
 8. Anna CHERLENOK, Svetlogorsk

  Ved at købe fra en bedstemor til løg markedet, modtaget fra hende og plantning råd, som jeg bruger den dag i dag. Jeg tørrer ugen ved temperaturer + 20 ... + 25 grader. Umiddelbart før plantning det trække 3 timer i varmt saltvand (1 1 spiseskefuld salt pr liter) og derefter 2 ca ca udelade en mørk opløsning af kaliumpermanganat. Færdige pærer lidt tørre og sat i en fugtig rille, som helt sikkert hælder sand. Løgene vokser store, ikke skyder, bliver ikke syge. Jeg er taknemmelig for min bedstemor for hjælp!

  svar
 9. I. SHALIMOVA, Voronezh-regionen

  Ved landingen af ​​løget ville jeg ikke skynde mig. Hele maj er foran. Som praksis viser, løg plantet to uger senere, meget snart indhente tidligt, men tilsyneladende ser stærkere.
  Jeg plante sevok, når de vigtigste haveafgrøder allerede er plantet. Under buen tog jeg en smal men lang seng. I forvejen langs hele længden forbereder jeg to furer, en løg-solbær og den anden - løg-frøplante. Velforberedt jord er den vigtigste garanti for succes. Jorden skal være nærende og sprød. Hvis jorden er tør, så bliver sporet skåret af varmt vand, før majningen er jord, men i maj er jorden allerede godt mættet med fugt. Med en løgfluer kæmper jeg på en langvarig måde: Jeg tager salt af meget fin slibning, og lige før plantning fylder jeg fadene. Min flue flyver ved siden af.
  Nu tager jeg såningen (jeg afskærer ikke den øvre vækstdel, som mange gør), og jeg holder fadene langs skuldrene, og den er forskudt og tæt nok. For det første fortalte de alle mig: Hvorfor så tykt plante? Men jeg forfølger bestemte mål. I sommeren af ​​en grøn løg er det meget ønskeligt at klemme af, men det er umuligt - pæren skal få styrke og danne et stort hoved. Derfor berører jeg ikke løgfjeder, men trækker simpelthen ud svage løg og lader dem til mad. På dette stadium af plantning gør jeg ikke nogen yderligere befrugtning, det er efter at spirerne har dukket op.

  svar
 10. Marina Alexandrovna

  Før plantningen af ​​løget skal det behandles. Først går jeg igennem alle pærerne, sorter dem efter størrelse. Normalt får jeg tre bunker: stort, lille og ægteskab (wormed, damaged). For at redde planter jeg alle pærerne, men på forskellige steder - i grupper. Defekte pærer spire ikke alle. men stadig er det bedre end ingenting! Før plantning sættes løgene i kasser under skoene og sætter dem på batteriet. Under kassen lægger jeg en lap, så løget opvarmes og ikke steges. En dag før plantning skærer jeg halsen, sæt pærerne i skåle og hæld vand. En dag senere afløb vandet og hæld en svag opløsning af kaliumpermanganat i 10 minutter. Derefter vasker jeg pærerne i rennende varme (ikke varmt!) Vand og plante. På grund af dette er min stråle mindre syg og vokser bedre.

  svar
 11. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Løg er let at vokse!
  Der er gartnere, der ikke kan få højkvalitetsløg på nogen måde. Men der er ikke noget svært at dyrke denne kultur. Det er vigtigt at plante det korrekt. Pæren behøver ikke at blive begravet dybt i jorden. På 3 / 4-nok. Under væksten løfter rødderne stadig jordens pære. Jeg plante under ordningen 20 × 20 cm, vand med varmt vand. I løbet af sæsonen gør jeg 2 fodring - til 10l vand 0,5 kg gødning og 1 st. l.
  urinstof. Puck plantede udelukkende til maj ferie! Hvis du sætter i midten af ​​maj, så er han syg.
  Hvis der er behov for løg til skæring, anbefaler jeg sjaletter. Det vokser hurtigt grønt, og efter en måned kan det bruges til skæring. Lige før plantning, blød pærerne i en opløsning af kaliumpermanganat.
  Ivan Averyanov, Nizhny Novgorod-regionen.

  svar
 12. Elena KIRYASHINA, Ulyanovsk

  Mest af alt vores familie kunne lide sådanne sorter som Carmen (salatrød), Sturon og Centurion (almindelig hvid). De har alle en middelmild smag, saftig pulp og holdes godt.
  Vi køber Seva i en havebutik i februar og opbevarer den i en kasse (fra under sko, for eksempel), kigger jævnligt igennem det og fjerner tørløg. Vi plante løg i det første årti af maj. Ved 1 kvm. m senge tilføje en halv skov humus, xnumx st. l. superphosphat og 2 st. l. urinstof. Vi graver en skovl på bajonetten, niveau med rake.
  Før plantning af frøplanterne dekontamineres i en opløsning af kobbersulfat {1 tsk. på en 10-liter spand vand). Til dette syede jeg en pose tynddækningsmateriale. Vi placerer løg i den og sænker dem i løsningen til 10 min. Så tør frøet i solen og fortsæt til plantning.
  På plåstret gør riller i en afstand af 15 cm fra hinanden og plantes løg i dem. Afstanden mellem pærer handler om 10, se Skud vises inden for en uge.
  Løg skal regelmæssigt vandes, især i tørt vejr. En vegetabilsk kræves også efter ukrudt, da ukrudt kan fremkalde svampesygdomme. Vi fodrer kulturen 2 gange med mineralsk gødning til løg og hvidløg. Vi skal også vandre haven med saltvand fra løgens flyve. I en spand vand opløser 1 et glas bordssalt og vand mellem rækkerne og forsøger ikke at komme på pennen. Vi udfører denne behandling i andet årti af maj.
  For 2 uger før høstning af løgene stopper vi med at vande. Vi fjerner løget i tørt vejr, tør det. Så skærer vi af bladene og efterlader en lille peniskaj. I fremtiden, selv 2-3 uger tørring ud, selv hjemme, på balkonen. Derefter fjernes det til opbevaring i en kasse med huller til ventilation.

  svar
 13. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Jeg lægger løg på græsset, men han stod ikke først op for lang tid, og derefter helt død, tørrede pærerne op og blev tomme. Indenfor fandt jeg mange små hvide orme. Hvad er det? A. Polshkova Nizhny Novgorod-regionen.

  svar
  • V. Gritsenko

   Ifølge beskrivelsen er det højst sandsynligt, at løgens larve flyver. Udadtil ser de ud som små (op til 10 mm) orme beskidte hvide. Hvis larverne ikke er hvide, men grøntbrune, så er det en løgemølle. Det bemærkes, at skarpe varianter af løg, især Strigunovsky, Skvirsky, Golden, lider af denne skadedyr sjældnere end søde sorter.
   Berørte pærer springer næsten ikke og roter hurtigt. Skadedyret overvintrer i jorden - ligesom en lille, lange-7 8 mm tønder rødbrun farve, og (hvilket er vigtigt, når høstet jorden) placeret i en dybde, de kan se op til 20 gang i gunstige betingelser, de vågner op ..
   Voksende løg i majroe, er det muligt at bruge kemiske midler til beskyttelse baseret på Diazinon -. Mukhoed, Provotoks, myresluger, Medvetoks og andre, der ødelægger enhver jordbårne skadedyr. De spredes på overfladen i anbefalede doser, og derefter løsner jorden, forsegler granulerne.
   Foranstaltninger til beskyttelse af løg dyrket på en pen er meget begrænsede. Kun forebyggende foranstaltninger er tilladt her-dusting af plantning med tobaksstøv eller en blanding af tobaksstøv og aske (den er under salg under navnet Tabazol). Også, vil jeg råde efter landing straks skjule nonwoven repos - denne barriere vil ikke tillade fluerne lægger deres æg på overfladen af ​​pære eller under klumper af jord.

   svar
 14. Gennady Serpukhov

  3 løg top dressing
  At bøje født til ære, du skal vide, hvornår og hvordan man fodrer det. Jeg har en bestemt ordning, som jeg holder fast i i mange år, og det har aldrig svigtet.
  Efter såningen er plantet, begynder fjederen at vokse. På dette tidspunkt har planten nitrogen. Dens mangel fører til en afmatning i væksten, og som følge heraf kan afgrøden være meget mager. Derfor, i 2 uger efter plantning af frøplanten anvender jeg kvælstofgødning under den. Det kan være en svag opløsning af urinstof, ammoniumnitrat, en infusion af fugtdråbninger eller gødning. Jeg gød altid altid om aftenen - en dag efter kraftig regn eller efter vanding.
  På våd jorden laver jeg den anden fodring. Jeg kører det gennem 20-28 dage efter den første. Jeg tager i samme forhold nitrogen, fosfor, kalium. Jeg bruger superphosphat, som foruden calcium indeholder calcium, kalium, magnesium og andre mikroelementer. Af kaliumchlorid foretrækker jeg aske, men nogle gange erstatter jeg det med kaliumsalt, kaliumchlorid eller kaliumsulfat. Den tredje gang jeg foder planten, når pæren begynder at danne. Jeg bruger kalium og fosfor. Sidstnævnte vil hjælpe løget til at modstå sygdomme, øge udbyttet, og kalium vil fremme bedre opbevaring.

  svar

Forlad feedback, kommentarer