1 Kommentar

  1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

    I persimmoner i hjemmet ofte tegn på mineral sult, og specifikt - magnesium. Dette element spiller en vigtig rolle i livet af planter: det er en del af klorofyl og andre elementer ikke kan erstattes, er involveret i så vitale processer som dannelsen af ​​frø, syntesen og metabolisme af kulhydrater, organiske syrer, phytin, pektin, phosphor-optagelse. De første tegn på mangel på magnesium manifesteres i form af intercostal chlorose (gulning). I dette tilfælde kan bladet mellem venerne erhverve en anden farve - fra gul til violet. Hvis magnesiummangel ikke elimineres i øjeblikket, udvikler nekrose i planter - dør af bladvæv mellem vener i form af brune pletter (som det ses på billedet).
    Særligt akut magnesiumsøge manifesteres i sand- og sure jordbund. Dens udvikling bidrager i overskydende jord kalium-, natrium- og ammoniumsalte former for kvælstof (forøgede mængder af kaliumchlorid, sylvinit, natriumnitrat, ammoniak vand, urinstof). For at eliminere manglen på magnesium er tilskud med magnesiumgødning nødvendig, fortrinsvis bladgødning. Du kan bruge sådanne gødninger som kalimagnesia, magnesiumsulfat, komplekse gødninger med magnesiumindhold (Kemi-ra, Kristalen, Komlemmet osv.). Desuden kan jorden gøres, især hvis det er surt, dolomit mel, aske på 6 1 kg aske pr hundrede kvadratmeter.

    svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.