6

Anmeldelser og kommentarer: 6

 1. Marina BAKHAREVA

  At remontant jordbær bære frugt, indtil de alvorlige frost og sne i foråret skåret ud på alle planter, blomsterstilke, selvom denne art nude jordbær kommer i livet to uger tidligere end normale sorter.

  Nogle gange, hvis du har brug for et overskæg, og det område, hvor denne jordbær vokser, svækkes, ofrer en anden afgrøde. I dette tilfælde gjorde at buskene ikke bruge de ekstra kræfter til at bære frugt, og dannede en stærk overskæg-stikkontakt - grundlaget for fremtidig høst i juli, gøde med kvælstofgødning en seng og skære hver enkelt blomsterstængler efterhånden som de bliver tilgængelige.
  I remontant jordbær, sammen med fordelene der er der ulemper. Da planterne er mindre frost, der som forberedelse til vinteren sne fastholdelse arrangeret på en seng, ved hjælp af nåletræer grangrene og remontant brug for regelmæssig vanding, regelmæssig gødskning.

  Gennem trial and error at vælge til din have to varianter: Elizabeth-2 (dens planter er allerede i år at plante frugt, ikke kun i buskene, men på stikkontakter) og de mange forskellige hollandske valg Wim Rina (efter min mening, de væsentligste fordele: de planter næsten er ramt af skadedyr og meget modstandsdygtig over for tørke)

  svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Jordbær fra børnehaven
  Det er på tide at opdatere jordbæret. Jeg vil købe i børnehaven. Hvad skal man kigge efter, når man køber?
  Vadim Ershov, Kemerovo

  svar
  • Varvara IVANOVA, byen Saratov

   At købe jordbærplanter blev ikke til skuffelse, holde sig til enkle regler.
   Følg deadlines. Frøplanter fra rosetter og overskæg er lagt efter frugtprocessen. Ca. dette er anden halvdel af juli-første halvdel af august.
   Vær opmærksom på bladene. De bør ikke have pletter og huller. Pladen skal være mættet grønt og helt åben.
   Hvis plantens rodsystem er åben, skal længden være mindst 7 cm. Hvis jordbæren sælges med en jordklump, skal den være indviklet i rødder.
   Vurder tykkelsen af ​​hornet. Jo tykkere det er, desto mere bliver høsten. Hornets mindste tykkelse er 7 mm.
   Forfølg ikke billighed. Hvis en sælger pris adskiller sig fra naboerne, er det en lejlighed til at tænke på kvaliteten af ​​kimplanter.

   svar
 3. Galina KOCHKINA, Sovetsk

  Frøplanter af frøbær til at juble!
  Tidligere, efter såning af frø af vilde jordbær, var der meget spiring mistet. Problemet er løst og har lavet mini-drivhuse fra engangs gennemsigtige beholdere i højde 8-10 sm med omslag. De skaber det optimale mikroklima, der er nødvendigt for kimplanter, og låget tillader ikke jorden at tørre. Og for at plukke små kimplanter bruger jeg et værktøj til at fjerne kutikulaen (med to tandkoger). En sådan "gaffel" er praktisk til at grave små planter uden at skade rødderne og bruge et plastikgreb til at gøre i jorden dybde.
  I det sidste år har jeg dyrket frøplanter af jordbær i midten af ​​sommeren på denne måde: meget moden bær er forslået i noget vand, hældte sammensætningen i en beholder med jord og anbringes i et drivhus med tomater. Frøene gik op amikabelt, efter at have plukket hele frøplanten fanget på. I slutningen af ​​sommeren landede planten sikkert på et fast sted.

  svar
 4. Olga VASILYEVA, byen Smolensk

  Jeg plantede jordbær på kanten af ​​plottet, og det voksede så stort, at det endda spredte sig til naboer. Jeg er slet ikke undskyld, lad det vokse. Ja, kun de har et nærliggende toilet der. Tættere på ham voksede jordbærene særligt godt, og bærene var meget store. Men naboerne begyndte at tvivle på, om det er muligt at spise jordbær dyrket på et "aromatisk" sted. Er disse bær sundhedsskadelige?

  svar
  • Olga

   toilet afstand fra alle avlsbygninger og landinger klart defineret i overensstemmelse med de sanitære normer og regler (SNP) 30-02-97. I henhold til afsnit 6.7 i disse regler og forskrifter skal mindste afstande overholdes: fra træstammer -4m; fra trunkerne af sredneroslyh træer - 2 m; fra bær eller prydbuske - 1 m. Jordbær
   (Jordbær) - urt, og afhængigt af typen af ​​toilettet (udhus toilet, pulver-skab eller en bio-toilet) kan gøre landingen ikke tættere 1 m Enten måde for tæt placering -. Det er ikke særlig god. Ligegyldigt hvor hårdt ejerne holde toilettet rent, hendes "besøg" og fluer, og de er kendt for at være bærere af forskellige sygdomme.

   svar

Forlad feedback, kommentarer