Anmeldelser og kommentarer: 5

 1. Vasily Chistyakov, Ivanovo

  Hvis der ikke er nogen mulighed for at bruge på dyre designs, men der er fritid, er det muligt at lave en krukke fra plastflasker. Heldigvis er de desværre mere præcist overvældet af alle skovbælterne nær feriebyerne. Det vil sige, det vil ikke være svært at skrive sådan et byggemateriale.

  For drivhuset skal i det mindste have et lille fundament, for eksempel gamle mursten, samt den samme type flasker med et volumen 1,5 l uden at bøje væggene. Ellers vil gennem disse bøjninger i designet gå ind i den kolde luft. Flaskerne skal fjernes fra flaskerne.
  Selve drivhuset er simpelthen lavet. Af brædderne laves rammer - grundlaget for fremtiden
  vægge, tage og døre. Indenfor rammerne trækkes rækker af fiskelinje eller ledning lodret. Wire passerer gennem bunden af ​​den første flaske (det er nødvendigt at lave et hul i bunden med en øl) og trækkes gennem halsen. Derefter lægges flasken med den afskårne bund på toppen, ledningen går igen igennem og så videre. Den færdige række af flasker er fast nedenunder og fra oven til rammen. Så den næste lodrette række. Det skal være tæt på den første. Og så er alle væggene lavet, og derefter taget. Rammerne fyldt med flasker er forbundet. Strukturen vil være holdbar, let og næsten fri.

  svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  men du kan beskrive hvordan man gør det i etaper?

  svar
 3. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  gjort et sådant drivhus også. Resultatet er super!

  svar
  • Summerman, gartner og gartner (anonym)

   lavet vegetariyogoortsy.perchiki vokse naturligt normal, og om støtte af temperaturen ved rør under jorden undskyld et eventyr) og ikke på minus ti uden plus tredive

   svar
 4. Andrei Pavlovich Kulgovets

  Køb drivhus kompleks 12h60 voksende grøn hele året rundt i Tjukotka Anadyr på -50-60 45 m.sek og vind.

  svar

Forlad feedback, kommentarer