Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Alexey Fedorovich Radchuk, byen Kiev

  Fortæl mig hvordan man får en god høst af kirsebær og pærer? Om foråret blomstrer træerne meget godt, men om sommeren er de kun et dusin frugter ...

  svar
  • Summerman, gartner og gartner (anonym)

   Hvis du overholder alle reglerne for landbrugsteknologi, dvs. rettidig anvende gødning, vand og bekæmpe skadedyr og sygdomme, så årsagen til den svage indstilling af frugt er fraværet af pollinatorer. De fleste sorter af kirsebær og pærer er selvbærende og binder ikke frugt fra pollinering med deres pollen. Plante nær træer af andre sorter, og hvis der ikke er plads, plant en ny sort i kronen af ​​planten.
   Ellers skal du være opmærksom på landbruget. Gravet op jorden om efteråret om træerne ved kronens diameter, vælg ukrudtet. Tilsæt organiske gødninger (kompost, gødning - 50-60 kg) eller mineralgødning (haveblanding - 0,5 kg) til træstammerne. Tilbring foråret beskæring. Glem ikke om vanding i en tørke og nødvendigvis udføre et sæt foranstaltninger til bekæmpelse af skadedyr og sygdomme.

   svar

Forlad feedback, kommentarer