1 Kommentar

 1. Aksenovsky familien. Moskva-regionen

  Maj - det er på tide at dyrke frøplanter af vores foretrukne agurk, en pindsvin eller anguria. Hjemlandet af denne plante er Antillerne. Det kan tjene som mad og dekoration.
  Mens angurier ikke er meget populære hos; os, men udbyttet tiltrækker flere gartnere.
  Hvorfor hedder denne krydderurger en hedgehog agurk? Ja, fordi frugterne af planten er dækket af originale rygsøjler. Men det smager meget som en agurk, vi ved og er velegnet til salater og salater.
  Angurien har brug for frugtbar jord, varme og fugt, så vi vokser det i filmhuse. Vi hælder afgrøderne med varmt vand. En uge senere er der skud. Før plantning gødes jorden med humus, aske og mangan. Vi forudindstiller støtten, hvorefter vinen vil krølle. Derefter vandrer vi regelmæssigt planten med varmt vand, vi fodrer det med organiske og mineralske gødninger. I varmen behøves vanding oftere. Et par måneder skyder vi de første "pindsvin", og i almindelighed for en varm sommer giver angurien op til 200 frugter. Spidsen for frugtbarhed falder i juli-august.
  Hvis du kan lide dekorative eksotiske planter, skal du sørge for at plante en Anguria på dit websted. Takket være rigelige blomstrende og usædvanlige frugter er det også godt til indretning af altaner og loggier.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.