3

3 anmeldelser

 1. Ivan TRYUKHANOV, Kislovodsk

  Boxwood - stiklinger
  Boxwood er usædvanligt, som voksblad - det er det jeg kan lide om det. Først købte jeg planten af ​​denne plante i haven center, og derefter begyndte jeg at dyrke dem selv - fra stiklinger.
  Jeg formerer kassen om foråret. Selvfølgelig kan det ske i efteråret, men "spring" boxwood møder vinteren allerede stærk, og vinteren for det er en alvorlig test. På stiklinger bruger jeg 1-2-sommerskud. Længden af ​​stiklinger 8-10 cm, fjern bladene fra dem alle, bortset fra toppen, og er plantet i en kasse fyldt med jord (på den sædvanlige køkkenhave jord tilføje den samme mængde tørv). Jeg lægger boksen på bankerne, som jeg tager fra tid til anden. Om morgenen og om aftenen lægger jeg en boks i solen, om eftermiddagen holder jeg mig i skyggen. Vanding plantning er moderat om en dag eller to. Ved efteråret bliver stiklinger til unge planter, som jeg plante på permanente steder. Men hvis frøplanten er dårligt udviklet, transplanterer jeg den i en gryde og holder den i huset til foråret. Steder til plantning boxwood Jeg vælger pritennye, i plantning huller tilføje økologisk.

  svar
 2. Irina Vladimirovna Shvetsova, by Zheleznodorozhny, Moskva-regionen.

  Næsten har allerede vokset en boxman i flere år. Hun siger, at det er en slags frostharde klon. Jeg tror det ikke rigtig, men jeg vil forsøge at tage en stilk fra hende og rod den. Fortæl mig, hvordan det bedst gøres.

  svar
  • Irene

   Det er selvfølgelig værd at forsøge at tage stiklinger, da din nabo virkelig kan have mere vinterharde klon. Stiklinger af boxwood træder rod og vokser ekstremt langsomt. For at fremskynde processen lidt, skære dem mere autentisk omkring 20 - 30 cm (altid "med en hæl"). Det bedste er rodede bløde og halvtræede stiklinger, så den optimale tid til stiklinger er fra juli til august. Plant dem i en løs, nærende jord, i en halvskygget, beskyttet fra vindpladsen. Og for første gang er stiklinger bedre dækket af en film.

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.