2

Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Anna Samokhina, Moskva

  I år skulle jeg plante kun nogle få peberfrugter, men igen fik jeg et helt artilleri. Sådan en kærlighed til ostrenkomu, vi har sammen med sin mand i lang tid. Vi tilføjer peber til alle kødretter og supper. Kæledyr kan ikke allokere, viser derfor alle sorter i alfabetisk rækkefølge: - 'vædderhorn' Carmen, 'Bell', 'Bride', 'Peter Pepper'. Spades Dronning, Santa Fe 'Ripe Cherry', 'Jalapeno'. "Og det er kun de, jeg besluttede at plante i år, men generelt i min samling af flere 40 sorter.

  svar
 2. Svetlana SAMOILOVA, Moskva

  Peber med et twist
  Det rigtige hit i sidste sæson var for mig varm peber. Til plantning valgte jeg 3 af de mest usædvanlige sorter: Medusa, Peppa og Wushu. Planterne plantede dem 8 i slutningen af ​​februar, som den søde peber. Kørte i glas i slutningen af ​​marts, og i begyndelsen af ​​maj blev hver sort plantet i en stor gryde og sat i et drivhus. Så snart peberen blomstrede, så han ikke pollinerede den søde peber og gav den til ham, tog han gryderne og arrangerede dem omkring grillen.
  Ved udgangen af ​​juli havde alle 3 sorter frugter, der i august var farvet i forskellige farver. Medusa-sorten berettigede sit navn - dets frugter var bølgepapir, rødgul, samlet i 6-7-pc'er. i en børste. Ask, den højeste sort, blev oversået med små paprika af gule og røde farver. Wushu var tilfreds med 4-farvede frugter - gul, rød, citron og lilla peber kiggede godt meget usædvanlig på baggrund af hvidgrønne blade.
  Min idé er at sætte potterne med varmt peber ved siden af ​​grillen fuldt ud berettiget, gæsterne var glade for hver enkelt af dem kunne rippe selv og tilføje den rigtige mængde af chili til den til grillen. I slutningen af ​​september skarede hun hele afgrøden og tørrede den til vinteren på et almindeligt stykke papir.

  svar

Forlad feedback, kommentarer