4

Anmeldelser og kommentarer: 4

 1. F. Smirnov

  I år forsøgte jeg at dyrke kartofler fra frø. Plantet fire sorter: Krasa, Ilona, ​​Jomfru og Hævn. Det var meget interessant at observere, hvordan ægte kartoffelbusk vokser fra tynde trådskudd. Med utålmodighed ventede, når tiden kommer til at rense høsten. Og min glæde var ikke at beskrive: alle buske gav på 12 pæne knolde størrelsen af ​​et vagtel æg og en smule mindre. Jeg forlod dem alle på frøene og satte dem alle i foråret.

  Og nu vil jeg fortælle dig, hvordan jeg forberedte emballagen til frøplanter. Alle rådes til at lave huller i beholderne nedenunder eller fra siden. I 30 år gjorde jeg også dette. Men en lækker beholder skal nødvendigvis sættes på paller, så vand ikke fylder vindueskarmen, og på dem tælles hver tomme. Og så er jeg kommet op med en tør dræning.
  Jeg tager tomme liter kasser under mælken til frøplanter, jeg lægger æg i halvdelen af ​​dem, og så hælder jeg jorden. Og under skallen er der dannet tomhed, hvor alt overskydende vand drænes, når det vandes. Og når jeg planter kimplanter i jorden, tager jeg det ud med skallen, som jeg knuser og forlader i hullerne - det er også en ekstra gødning til planter.

  svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Du kan befrugte duftens dråber, i de fem-etagers huse på tagetes halvmassageaflejringer. Kartoflen er født stor, men med en fejl i form af sorte pletter.

  svar
 3. Evgenia Droganova, Lipetsk

  Før opbevaring til opbevaring sorterer jeg straks de for-tørrede kartofler. Den ene, der er beregnet til forbrug i mad, og en lille smule til at fodre kvæg straks sætter jeg i kælderen. Og frøet sorteres igen efter karakterer, spredt et tyndt lag og forlod i lyset i en uge eller to. 8 godt vejr Jeg bærer kartofler på gaden, men ikke under solens stråler, men i skyggen. I det dårlige - jeg forlader i låven med døren åben for at lade dagslyset trænge ind i rummet. Med jævne mellemrum hældes kartofler, så lyset bliver jævnt fordelt på alle knolde og fra alle sider.
  Det er nødvendigt at gøre dette for at rodknolde udvikler solanin. Dette stof giver knolde en grøn farve og gør dem uegnede til brug.
  fission i mad (det er derfor, at kartofler skal tages i mørket). Men solaninen gør knolde uspiselige ikke kun for mennesker, men også for insekter, svampe, bakterier. Derfor er plantede grønne kartofler langt bedre lagret, mindre rotter. Mindre interesse er vist for ham og gnavere, som er nej-nej, og de vises i kælderen.
  En ekstra fordel ved efterårsbearbejdning er, at der i foråret kan plantede kartofler senere fjernes fra kælderen - kun en uge eller to før plantning, og ikke i en måned (til vernalisering). Midler, der vil være mindre snavs i huset og på verandaen, vil der ikke være en hel måned at snuble på æsker med kartofler.

  svar
 4. Galina

  Kære lastbilbønder, hjælp, tak, for at forstå. Jeg har vokset kartofler i lang tid, og der var ingen problemer med det indtil for nylig: høsten var god, kartoflerne voksede stærkt. Men for andet år i træk har en uforståelig historie fundet sted. Når jeg graver op høsten, er alle knolde normale, uden fejl. Og når jeg begynder at rengøre hjemme, finder jeg ud af, at i nogle er der nogle mærkelige svarte årer og pletter. Det er nødvendigt at smide en sådan kartoffel ud. Det er meget synd, men hvad kan jeg gøre? Derfor vil jeg spørge: hvad er det? Og hvad skal der gøres for at slippe af med sådanne fejl?

  svar

Forlad feedback, kommentarer