Anmeldelser og kommentarer: 7

 1. Dmitry KONDRATENKO, Ekaterinburg

  Glashuset på en træramme i efteråret desinficeres - befugtet med svovlkugler. Når ikke fundet i kommercielt brikker brænde svovl (50 1 gram per kubikmeter) til 2 3-x-metalplader, ekspanderede i forskellige steder drivhus. Døre og vinduer i dette tæt tæt på dagen for tre, hvorefter et par dage luftede. Glaset er også min: først med en sæbeopløsning, og så hælder vi rent vand fra slangen.
  TIP: Svovlbehandlinger er ikke ønskelige for polycarbonat eller drivhuse med en metalramme. I ekstreme tilfælde skal en sådan ramme for at undgå korrosion være belagt med et lag smøremiddel eller olie før behandling.

  svar
 2. Antonina EGOROVA, Nizhny Novgorod

  Sådan rengøres drivhuset?
  Drivhuset er allerede værd at 3 om året. Desværre er jeg alene, det er svært for mig at fjerne jordens øverste lag og derefter at importere en ny jord ind i den. Hvordan kan du desinficere jorden uden at erstatte det øverste lag? Hvornår efter rengøring skal man anvende gødninger - om efteråret eller om foråret?

  svar
  • Summerman, gartner og gartner (anonym)

   Inden desinfektion af jorden i drivhuset skal alle ukrudt og rester af dyrkede planter fjernes. Derefter udføres forskellige foranstaltninger for at desinficere jorden.
   • Behandling af jord med kogende vand og varm damp. Jorden er skoldet med kogende vand og dækket af en film.
   • Behandling med kobbersulfat (1 st.l af kobbersulfat ved 10 1 vand).
   • Anvendelse af formalin. Stoffet hældes i tidligere forberedte riller, dækket med jord og efterladt i et hermetisk lukket hus på
   2 uger. Derefter bliver jorden fordøjet, og drivhuset er ventileret.
   • Desinfektion med blegemiddel. Pulveret er sprinklet med jord, og alle dele af drivhuset tørres af med en opløsning.
   • Desinfektion med svovlsabel. Branden skal smolde i et hermetisk lukket hus for 1 h. Derefter ventileres drivhuset i 2-3 uger.
   I efteråret tilsættes kompost, gødning, fuglefedt, tørv, fosfat, kvælstof og kaliumgødning til jorden. I foråret - kompost og kombineret mineralgødning.
   Hvis der ikke er mulighed for at opdatere det øverste skrot af jord i drivhuset, kan du desinficere og berige jorden på andre måder.

   svar
 3. Olga Ilyina

  Erfarne gartner nabo i foråret desinficerer hendes drivhus fra polycarbonatopløsning af kaliumpermanganat fra nebulisatoren. Jeg plejede at bruge Bordeaux væske, men der var pletter på polycarbonatet, hvilket betyder, at det savnede lyset bedre. Hun måtte vaske lagnerne. Derfor, når der sprøjtes planter med Bordeaux flydende efter plantning, dækker det nu en del af drivhusets væg.

  svar
 4. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Vi sætter drivhusene i orden
  I begyndelsen af ​​sæsonen være sikker på at dække foråret og sommeren af ​​de nye væksthuse med polyethylen film eller ikke-vævet materiale. Mål filmen krog i toppen af ​​taget, med orlov hver side margen 15-20 cm. Venligst ordne det på højderyggen af ​​drivhuset. Så fra den blæsende side spik gletscherne i midten og bunden, jævnt trækker. Seal alle revner, prisypaya dem på ydersiden af ​​jorden, og i nærheden af ​​hoveddøren - savsmuld. Det sker over tid, filmen strækkes for at danne efter en regn vand poser, sejl, oppustet. For at undgå disse problemer kan du desuden trække et nylon- eller bomuldsnet. Glas drivhuse undersøge omhyggeligt, udskift det brudte og revnede glas, reparér alle revner og huller. Derefter desinficeres ved at brænde koma svovl.

  svar
 5. Irina Smirnova, Kaluga

  På hvilken måde kan jeg "vaske" mini-plastik fra polymer geotextilen, som vi brugte sidste år? Vi ønsker at beskytte kimplanter mod sygdomme.

  svar
  • Irene

   Først og fremmest skal geotekstilet behandles med et almindeligt rengøringsmiddel, så skylles grundigt i rent vand og tørrer det i solen. Denne procedure, hvis den ikke beskytter dine frøplanter mod alle slags sygdomme, vil hjælpe planterne med at få mere lys, da rent materiale bedre passerer solens stråler.
   For at forhindre udviklingen af ​​svampesygdomme kan geotextiler desuden gennemblødes i en opløsning af et komplekst svampedræbende præparat, hvorefter det skal skylles grundigt igen. Det er også nødvendigt at rengøre forureningerne og desinficere rammen af ​​drivhuset og andre dele af dens struktur.
   Jeg vil gerne bemærke, at kimplanter er oftest syge på grund af ukorrekt jordforberedelse i drivhuset. Husk, at der ikke bør være nogen sidste års planterester på plantepladserne i plantagerne i drivhuset. Ideelt set skal jordens øverste lag generelt erstattes, og der tilsættes gødning og mineralgødning til det. Hvis det er svært at gøre dette, skal det øverste lag af jorden behandles med Bordeaux-væske eller kobbersulfat.
   På trods af omhyggelig forberedelse af drivhuskonstruktioner i foråret, bør vi ikke glemme reglerne for landbrugsteknologi - ikke mindre vigtig komponent i vellykket dyrkning af kimplanter.

   svar

Forlad feedback, kommentarer