6

6 anmeldelser

 1. Albina Viktorovna Doronina, byen Smolensk

  Kålkålen blev min favorit for nylig - om dens dyrkning og jeg fortæller. Dens største fordel er, at det er meget koldt modstandsdygtigt, så jeg dræber frøene i april i en filmbarn, fast, til en dybde på 2 cm. Jeg lægger det øverste med blad humus. Ved udgangen af ​​maj vokser frøplanterne, og det kan plantes på sengene. I haven gør jeg to rækker.

  Mellem planterne forlader jeg afstanden 35-40 cm, således at de spredte blade skal vokse. Jeg laver store huller, jeg smider aske og humus i hver. Jeg blander alt, hæld det over med vand. Når vandet absorberes, planter jeg kål. Blade jeg spiser hele sommeren; Nye unge vokser på klippens side.

  svar
 2. Larisa PONOMAREVA, Bugulma

  Kinesisk bladkål dyrkes altid gennem frøplanter. Dette giver et sted i 2 gange for at få en høst hurtigere end ved såning i jorden. Men da denne kultur er ekstremt følsom over for rotskader, dyrkes planter i tørvkasser til at plante direkte ind i dem og ikke skade rodsystemet.
  Seyu kål i slutningen af ​​maj og plantet i haven i begyndelsen af ​​juli. Samtidig er det muligt at sive kinesisk kål til den anden afgrøde - straks i jorden. Kun det er nødvendigt at overveje, at fra såning til fuld modning vil passere ikke mindre end 60 dage.
  Kimplanterne plantet i et skakbrætmønster i en afstand på 30 henviser til kålblade efter hinanden ikke griber. Jeg forbereder jorden i sengene fra efteråret, jeg indbringer flere organiske stoffer. Denne kål elsker lys, rige, løse jordbund med et neutralt miljø. Hun har også brug for fugt, så vandet det i løbet af sommeren skal være hyppigt og rigeligt, ellers anlægget vil ikke danne en tæt roset, og gå ind i farve.

  svar
 3. I. MATVEEVA, Porkhov

  Hvem har brug for bladkål om efteråret, når grøntsagshave er brudt uden grøntsager? Jeg skal lave en mild salat. Ved udarbejdelsen bruger jeg 15 min.
  Jeg har været slanket i lang tid, og kål erstatter kød til mig. Må ikke blive overrasket - det er meget nærende.
  200 g af grøn masse er en daglig dosis protein, og den absorberes lettere end fra kød. Og et andet øjeblik, meget vigtigt for folk i min alder. I denne kål, en masse vitamin A - det vigtigste for synet. Det er 80 gange (!) Mere end i kål. Overbevist? Så i haven!
  Jeg rive de mest delikate blade af løvkål, men deres struktur er stadig hård, og der er bitterhed. Men denne bitterhed er nyttig, især med metaboliske lidelser.
  Til hvem det er ubehageligt, skal du blot dække blade med kogende vand.
  Og hvis kålen er lidt taget efteråret frost, vil bitterheden slet ikke være (du kan sætte bladene i en halv time i fryseren).
  Så mine blade og fint droppe direkte ned i skålen (ikke tage venerne), skåret æble 2 tilføje en håndfuld rosiner, for tankning - 1 / 3 kop olivenolie og 1 / 4 kop æble cider eddike. En usædvanlig nyttig salat er klar!

  svar
 4. I. MATVEEVA, Porkhov

  Hvem har brug for bladkål om efteråret, når grøntsagshave er brudt uden grøntsager? Jeg skal lave en mild salat. Ved udarbejdelsen bruger jeg 15 min.
  Jeg har været slanket i lang tid, og kål erstatter kød til mig. Må ikke blive overrasket - det er meget nærende.
  200 g af grøn masse er en daglig dosis protein, og den absorberes lettere end fra kød. Og et andet øjeblik, meget vigtigt for folk i min alder. I denne kål, en masse vitamin A - det vigtigste for synet. Det er 80 gange (!) Mere end i kål. Overbevist? Så i haven!
  Jeg rive de mest delikate blade af løvkål, men deres struktur er stadig hård, og der er bitterhed. Men denne bitterhed er nyttig, især med metaboliske lidelser.
  Til hvem det er ubehageligt, skal du blot dække blade med kogende vand.
  Og hvis kålen er lidt taget efteråret frost, vil bitterheden slet ikke være (du kan sætte bladene i en halv time i fryseren).
  Så mine blade og fint droppe direkte ned i skålen (ikke tage venerne), skåret æble 2 tilføje en håndfuld rosiner, for tankning - 1 / 3 kop olivenolie og 1 / 4 kop æble cider eddike. En usædvanlig nyttig salat er klar!

  svar
 5. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Nysgerligt ved ingen, hvor bladkålen kom fra. Videnskaben hævder at det refererer til vildkål, det vil sige, det er andres forfader.
  Hun voksede op en gang og på russiske senge og forsvandt derefter.
  Forgæves, hvordan farve din have i efteråret!
  Redbor. Mørkeviolet lidt krøllede blade. Produktivitet. frostmodstand og dekorativitet er gode.
  Reflex. Bladene er grågrønne, stærkt korrugerede, modstår frost op til -18 °. Dekorativ, smag er høj.
  Mosbahskaya. Blade krøllet med festoner af lysegrøn farve. Det har form af en kuppel op til 80 i diameter.
  Rød høj krøllet. Mørke lilla, næsten sorte blade. Den har god frostmodstand.
  Larkens tunge. Krøllede grønne lange blade. Frost-resistente.
  Røde afføring. Bladene snoet, rød.
  Krøllet, smukt, nyttigt ...

  svar
 6. V. ANDREEVA, Ryazan

  For nylig i butikken så jeg bølgede lilla blade af kål. Er det virkelig det samme, der vokser på blomsterbed før vinteren? Og er det spiseligt?
  På pakken læser jeg, at det er kale bladspirer. Men det er ikke den lilla-rosa cochanca, der vokser som blomster på blomsterbed. Bladformen af ​​kål er arrangeret forskelligt, den har ikke en roset-headband, udad er det heller. Det ligner et palme, der er en kuffert og på den store bølgede eller glatte blade.
  Kål og palmer
  Men den største forskel er i den anden. "Kochani" er en dekorativ art, hovedsagelig japansk udvælgelse (en række hybrider af Tokyo, Nagoya, Osaka). "Palms" er en have kultur og meget nyttigt. Bare til den tilhører en række hybrider af fæces (rød og grøn), synspunkter på Reflex F1, Redbor F1 og mange andre.
  Den første oplevelse
  Jeg plantede grønkål Reflex F1, Middle-hybrid er en mørk grøn farve. Da bladkålen har en lang vækstsæson, voksede jeg det gennem frøplanter. Én tørv pot sætte to frø (dengang valgte den mest udviklede), og lukke op deres dybde 1 cm. Og moderat vandes to gange blevet fodret (når den anden løvblade, og to uger før plantning i jorden). Top dressing: 20-30 g nitroammophoski på 10 1 vand. I det åbne land plantet 40-45-dages frøplanter fra 5 løvblade, det var i begyndelsen af ​​maj. Så kiggede især ikke efter, kun vandet. I juni skåret allerede selektivt bladene, valgte det mest ømme fra rosetens dybder. Nedre rørte ikke - planten kan dø. Så voksede kålen til vinteren. Og frosteren, bladene sødere og mere elegante. Derefter for at forlænge fornøjelsen, transplanterede den i en gryde - og hjemme!

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.