4

Anmeldelser og kommentarer: 4

 1. Elena Kucherova, Kramatorsk

  Sidste år skærer roserne de frosne skud til det sunde træ. Senere begyndte disse skud at blive svarte. Busken var tabt. Måske skynde dig med proceduren ... Fortæl mig, hvornår vinteren trimmer roserne?

  svar
  • OOO "Sad"

   Så snart der er stabilt varmt vejr, og busken vil bevæge sig i vækst. En anden milepæl - knopper svulmer, men endnu ikke rørt i vækst (dette vil hjælpe med at identificere yderligere "live" træ, fordi det ikke altid er grøn er 100% -s' tegn). Normalt afskæres de i april, men perioden kan flyttes. Gør dette i klart vejr. Fjern først alle de tørre, knækkede og skud vokser inde i bushen. Skader på sund skære træet, og dermed efterlader ingen mere 0,5 cm over nyren (en nyre vælge vokser udad for at korrigere danner busk). Skær i en vinkel på 45 grad, en skarp ren beskærer. Friske sår kan behandles med havevoks.

   svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Tid på foråret beskærer roser
  Den frodige blomstring af din rose afhænger af kompetent foråret beskæring. Hver type rose kræver individuel beskæring, og hver producent giver detaljerede anbefalinger i sit katalog eller på emballagen. Vi bruger anbefalinger fra kennel W. Kordes Sonne.
  1. Beskæring af te-hybrid, miniature og rose floribunda.
  Beskæring roser denne typen produceret i det tidlige forår, med fokus på starttidspunktet for blomstring Forsythia. Gamle skud fjernes så lavt som muligt, helt til bunden. Grøn skyder 3-4-forlader alder og forkorte på 30-40 cm, forsøger at sikre en ensartet højde.
  2. Beskæring af rose roser. Brancher af den podede del skæres af ved 20-40 cm, så der opnås en ensartet harmonisk krone. Undtagelsen er de engang blomstrende cascading roser, der blomstrer på det sidste års skudd. De støtter simpelthen den givne formular.
  3. Klatrer roser. For at blomstre blomsterne var i øjenhøjde, voksne skud af roser end 3 år 2 beskæres til en højde på m. Døde grene fjernes helt. Hver 5-6 år kan beskære escape "at forynge", afkortning det til højden af ​​knæet (50-60 cm).
  4. Busk roser. Skudd kortere mindst halvdelen af ​​deres længde, helst endda på 2 / 3 fluglængde. En stærkt overgroet busk er skåret i foryngelse som vist i figuren. På samme tid er flere skud med en højde på 30 cm tilbage, de resterende ældre skud fjernes helt.

  svar
 3. Natalia Dishuk, Cand. biol. videnskaber

  Roser: Beskæring og fodring
  Inden vegetationens begyndelse sættes roser i orden. Fjern små, svage og syge skud.
  I klatreroser forekommer blomstringen på sidste års skudd, så kun en smule skære enderne af skudene til en stærk ekstern nyre.
  Reparér roserne således
  Unge buske var 5-8 5 knopper på-6 stærke skud buskene nær den gamle 10 forlade at skyde.
  I te-hybrid og polyanthus, forlad 4-5 velmærkede knopper.
  I vaccinerede former fjerner du de vilde skud, der vokser under vaccinationsstedet.
  Efter trimning Feed rosen gødning: 20-30 g ammoniumnitrat, 40-50 g superphosphat, 10-15 g kalium salt på 1 kvm En gennem 15-20 dage Feed organiske, fx natrium mullein (1: 10).

  svar

Forlad feedback, kommentarer