Anmeldelser og kommentarer: 8

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Jeg så i butikken en meget smuk rose (foto på pakken og solgte frøplanter). Blev hjem, og først da indså, at min skønhed ikke kan leve at ændre sig, før der kommer en kilde til en kilde, stikker rødderne ud. Hvordan kan jeg redde planten?

  svar
  • OOO "Sad"

   Til rosen mister ikke styrke, den skal placeres i en kasse med våd savsmuld og tørv (hvis rødderne er tørre, før en dag skal planten placeres i vand). Meget lange rødder - mere end 25-30 cm - du skal skære lidt, skiver sprinkles med træaske. Dække æskerne med roser og dække dem med pap og læg dem på indstøbt loggia.
   Efter at have plantet planten til et permanent sted, er det først nødvendigt at skygge det fra middagssolen.

   svar
 2. Elena Silivanova, Dankov, Lipetsk-regionen.

  Særlige anordninger, der bruges på tøj til at stramme gulvene på jakker, kan bruges i haven
  For eksempel, hvis du ønsker at linke flere store skud indbyrdes (på parkens roser) eller binde bush blomstrende hortensia, så springe nok gennem åbningen låsen de to ender af syntetisk garn. Træk dem så. så skuddene holdes tætte og ikke falder fra hinanden i forskellige retninger. Disse plastlåse er pålidelige, bekvemme, de kan hurtigt binde i en knude eller en bue, især på vanskelige steder.

  svar
 3. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  På roserne er der skud, der ikke giver blomster ("blind"). Årsager kan være flere
  I sorterne af gammelt udvalg er træk ved vækst og udvikling sådan, at der på buskene dannes blinde skud. De bør lægges på jorden og fastgøres, dette stimulerer lægningen af ​​blomsterknopper. Dannelsen af ​​blinde skud er et tegn på dårlig pleje: mangel på kaliumfosforgødning og en forkert valgt planteplads - for lidt sol.
  En anden grund er sugende skadedyr. De beskadiger og svækker unge skud, og dem. til gengæld ikke danner blomsterknopper. Hvis skuddet er sundt, vokser det godt, men danner ikke knopper, det kan lidt forkortes. der vil stimulere blomsterblomsters bogmærke.

  svar
 4. Evgenia Pleskachevskaya

  Hvordan passer man godt på polyanthus roser?

  svar
  • Eugene

   Polyanth roser opdrættes ved at krydse en flerblomstret rose (multiflora) med en dværg kinesisk te rose. Disse er underordnede hybrider med frodige, flerfarvede blomsterstande på spidserne (om 20-30 blomster på hver, nogle gange mere end 50). Bloom i lang tid, næsten uafbrudt, men blomsterne er små - med en diameter på 3-4 cm polyanthus roser er plantet i foråret eller efteråret (slutningen af ​​september) ved 25-30 cm i træk og 50-60 cm mellem rækkerne .. Hvis der ikke anvendes gødning under plantning, er det nødvendigt at fodre dem fra det første år af livet. Nitrogenholdige gødninger (fx ammoniumnitrat) tilsættes tidligt i foråret umiddelbart efter dækslet og trimning grave jorden til en dybde på ca. 10 cm. Endvidere tilføres ved begyndelsen af ​​blomstring og vækst af skud. Den omtrentlige norm for 1 sq M: 20 g ammoniumnitrat, 30 g superphosphat, 10 g kaliumnitrat. Beskær i det tidlige forår: 3-4 forlader de lavere veludviklede knopper. Om sommeren er det muligt at med jævne mellemrum fjerne falmede blomster (indtil midten af ​​august).

   svar
 5. Irina KIRSANOVA, Moskva

  Til rosen viste sig i al sin herlighed og tilfreds med lang blomstring, nærmer jeg mig grundigt forberedelsen af ​​jord til plantning. Den rigtige jordblanding vil give rosen med de nødvendige næringsstoffer i de kommende år. Roser kan vokse på enhver jord, men som lette, næringsrige, ikke-sure jordbund. Sandy lande kræver dyb forarbejdning og tilføjelse til plantning pit til en halv spand kompost, humus, tørv, en spand af loam og et glas aske. På tørvegrønder vokser rosen godt, hvis man tilføjer sand til lossning, kompost til mad og et glas lime og aske for at reducere surheden. Lerjord jeg forbedrer ved at tilføje
  en spand med sand og tørv og en halv spand kompost og humus. For at reducere surheden bringer jeg et glas benmel til plantningen, og så hælder jeg regelmæssigt asken. I bunden af ​​piten tilføjer jeg en kompleks mineralgødning i granuler. Jeg begynder at befrugte roser i et andet år. Om foråret, efter at have fjernet huslyet, tilføjer jeg organisk gødning til roser. Dette fremmer aktiv vækst af bushen. Gennem 2-3-uger bruger jeg en kompleks mineralgødning. Dette sikrer længere blomstring. I løbet af sommeren injicerer jeg flydende gødning under busken hver 2-3 uger, skiftevis organisk og komplekst mineral.

  svar
 6. Maria ZHELEZNOVA. byen Odessa

  I slutningen af ​​april forbereder jeg plantepladser til rosebrætter - jeg har mange af dem. . Bredden og dybden af ​​brøndene - 40 cm hældt i hver næringsblanding: ved polvedra humus blandet med frugtbar jord, tilføje 50 g superfosfat og 30 g kalium salt. Før plantning af frøplanter er skåret af, hvilket efterlader 3-4 flygte med 2-3 knopper på hver. Rødder i hullet ret, tryk jorden og vandet. plantning dybde skal være sådan, at efter vanding sted podning var under jordoverfladen på 3-5 cm.

  svar

Forlad feedback, kommentarer