Anmeldelser og kommentarer: 1

  1. AS SUKHOVEEVA, Pskov

    Sjælden dacha gør uden tulipaner og påskeliljer - sammen med dem kommer foråret. Det er nødvendigt at hjælpe løgbønderne til at møde hende med venlig og stærk blomstring.
    Så snart den første rostochku pære, jeg bare løsner jorden at ånde, og befrugte enten NPK (30 g pr sq. M), eller en blanding af ammoniumnitrat og superphosphat (20 50 g nitrat plus superofosfata g pr kvm.). Når der er skeletter, har planter ikke længere nitrogen, men kalium og fosfor. Jeg plejer at fodre en kompleks forårsgødning.
    Under masseblomstringen laver jeg endnu en fodring, så pærerne ikke løbe tør. På dette tidspunkt superfosfat med kaliumsalt (ifølge 40 g per kvadratmeter) eller igen et mineral kompleks. Frisk gødning jeg ikke bringer nogensinde - pærer tolererer det ikke, de bliver syge. Nå, efter blomstrende pære - at hvile, og vi - for hovedarbejdet!

    svar

Forlad feedback, kommentarer