Anmeldelser og kommentarer: 4

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  I netværket læser jeg et tip om, hvordan man kan slippe af haven skadedyr ved hjælp af parring, som skal aftappes og placeres blandt plantagerne.
  Essensen af ​​ideen er, at skadedyr tiltrukket af lugten falder i flaskerne og dør der. Jeg blev bestikket af det faktum, at forfatteren af ​​rådet skrev om flere hundrede biller og larver tælles med omhyggelig nøjagtighed.
  Jeg tog den gamle marmelade ud af kælderen og lavede en flok ud af den. Hendes mand smagt mærkbart jublede og trak hende favorit arie fra "Don Quixote" (han var en opera elsker), og jeg indså, at bryg har vist sig godt. Hun hældte den i flasker og lagde den mellem buske og plantager. Og hvad synes du? Det fungerede! Men ... med et minustegn: Alt dette bidende broderskab, har fået fulde braces og har bidt restene af syltetøj med dobbelt kraft pounced på planterne. Og om tre dage overvandt jeg en busk med rødvin og efterlader til vores ankomst kun et par blade på et par grene. Fra resten var der kun stængler med streger, på grund af hvilke busken selv lignede et værk af smykker kunst. Skadedyrene fungerede åbent, du vil ikke sige noget ...
  Jeg kontrollerede endnu et tip. Det var, at kartofler burde begraves under buske for at forbedre jorden. Om vinteren indsamlede jeg dem regelmæssigt, tørrede dem, og i foråret gravede jeg dem under en vinrød. Da disse "chips" spirede og uroligt blev grønne, var jeg overbevist om, at der under dem ikke voksede græs. Nå, at græsplanter stammer af kartofler er et minuts affære, som jeg gjorde i august. Så jeg kunne virkelig godt lide denne ide.
  Ludmila

  svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Vegetabilske infusioner og afkogninger - både foreslået af forfatteren og andre - er effektive som forebyggende foranstaltninger i bekæmpelsen af ​​skadedyr. Men når du opdager massive skader på træer, skal du bruge kemiske insekticider.

  Valery MATVEEV, Doctor of Science

  svar
 3. Svetlana Boardern.

  Hvidløg mod myrer
  Myrer ligner ikke lugten af ​​hvidløg, så trunkerne af haven træer er bundet med friske hvidløgspile i en højde af 20-30 cm fra jorden. På myresporene eller ved siden af ​​deres bevægelser spred jeg de udskårne skiver hvidløg.

  svar
 4. Zinaida

  Jeg er en gartner med stor erfaring, og derfor har jeg ofte ramt sygdomme i planter, skadedyr og gnavere. Så jeg vil gerne dele med dine læsere nogle personlige erfaringer.
  Jeg begynder med en sådan modgang som en pude, som ofte påvirker vinmarken (det er når der kommer en slags hvidt skum på grenene). Denne sygdom kommer fra fortykkelse og dårlig luftning, og derfor gør jeg det her:
  I efteråret tynder jeg buskene, jeg knuser de faldne blade med mine hænder, så imprægnerer jeg et stykke skum med vegetabilsk olie og tørrer alle grene fra bunden opad. Og om foråret er vinmarken sund.
  Denne kultur lider ofte af ild. Jeg er frelst fra hende, at jeg sætter lige midt i buskene med vandflasker, hvoraf falder hyldebær grene.
  A sprøjtede agurker en gang om ugen fra juni til midten af ​​juli, med en opløsning af natron (1 art. L. Til 10 liter vand) fra meldug. Med phytophthora på tomater kæmper jeg med hjælp af serumkold blomme. Jeg tager syrnet mælk (ikke pasteuriseret Gazin mA), stamme gennem osteklæde, tilføje 2-3 1 jod dråber på liter serum og sprøjtes planterne en gang om ugen.
  Nu om whitefly. Det bedste middel er: Jeg tager små stykker krydsfiner, male dem med hvid maling, og efter tørring smører jeg med vaselin eller ricinusolie, og jeg hænger i drivhuset. Insekter holder sig til disse fælder, som de siger, i partier. Jeg fjerner derefter finérene, minen, smør igen og hænger igen.
  For mus er jeg også ved at forberede et snedækket stof: Jeg koger 2 st. l. ris, tilsat knust til pulveret 10 tabletter validol, bland og udfold lidt i de gryder, som jeg sætter i kælderen.
  Hvad der virkelig ikke er mus, er selve maden eller "smagen" af Validol, men de ser ikke længere ud. Hvad et simpelt middel!

  svar

Forlad feedback, kommentarer