2

Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Gladiolus 'Professor Parolek' (Gladiolus x hybrida)
  Beskrivelse.
  Flerårige knolplante. Gamle sort 1988 år, lettisk udvælgelse. Tri-farve gladiolus med spektakulær korrugering på tætte kronblade med smukke, store blomster med en ret stor gylden plet og en let rødlig sprøjtning i halsen. Blomsterbilleder af smuk bygning, slank, høj. Bloom i slutningen af ​​sommeren; hvis du vil blomstre tidligere, om foråret, kan du sætte i lejrormene at vokse.
  Størrelsen af ​​blomster afhænger af størrelsen af ​​snorene: Jo flere blomster jo flere snor, så når du køber, skal du ikke vælge de mindste eksemplarer.
  Landbrugsmaskiner. Ikke den enkleste plante: har brug for en solrig, læst fra vindpladsen. Under forholdene til Ruslands midterbælte vinter det ikke i det åbne land, så årlig grave og opbevaring i et køligt rum er nødvendigt. Reproduktion. Oftere udbredes gladiolus ved opdeling af knolde, kun opdrætterne bruger frøudbredelse.

  Brug. Gladiolus er en meget smuk plante, men vanskelig at kombinere med andre kulturer - det ser bedst ud i en monoplantage, selv lige plantet i rækker. Det er nemmest at placere småblomstrede sorter i mixborderen. Ofte bruges gladiolus til skæring.

  gladiolus-foto

  svar
 2. Irina Vladimirovna Petrova, Moskva

  Gladiolus har sådan en funktion: Hvis opbevaringstemperaturen og fugtigheden i februar pludselig af en eller anden grund øges, begynder snegle straks at spire. Vær ikke bange, hvis du finder orme med spirer.

  Først skal de tørres, spredes ud på et varmt sted i en uge. Og så-overfør planterne til et køligt rum, nødvendigvis tørt og ret let (men ormene bør ikke udsættes for solens stråler). Tre uger før plantningen skal alle skud længere end 10 cm fjernes. Vær ikke bange for, at du vil forblive uden blomstring: i begyndelsen af ​​juni skal hver snegle fremstå en efter en, nogle gange to spirer, og de vil give blomstring.

  Denne hurtige opvågning har en forklaring: Denne kultur oplever to perioder under opbevaring. Den første er en naturlig fred, på dette tidspunkt, uanset hvad du gør, vil gladiolen stadig ikke vågne op, og den anden - tvunget, når planten er klar til at vågne op fra eventuelle ændringer i forholdene.

  svar

Forlad feedback, kommentarer