3

3 anmeldelser

 1. Evgenia EGOROVA, Yoshkar-Ola

  I min have vokser en gammel, men en produktiv pære. Sidste år fik barken efter nogle tørke en mørk rød farve på nogle steder, og så begyndte den at tørre op. Hvad er denne sygdom, og om det er muligt at helbrede et træ?

  svar
  • OOO "Sad"

   Din pære påvirkes af cytoplasma eller stammeaffald. Den forårsagende agens af denne sygdom er svampen Cytospora leucostoma, hvis sporer kan komme igennem frostbit, solskoldning og grenbrud. For at bekæmpe sygdommen er det nødvendigt at fjerne de berørte områder i cortexen og at behandle sårene med en 5% opløsning af kobbersulfat. Som en forebyggende foranstaltning er det nødvendigt at fjerne tørre, døende og brudte grene (grene) i rette tid. Fald i efteråret og brænd de faldne blade, hvidkog trunkerne med lime.

   svar
 2. Vitali

  Når der ikke er nogen åbenbar grund til manglen på frugtpærer, er det værd at tackle sin kardinale beskæring. Gør dette i slutningen af ​​februar eller begyndelsen af ​​marts. Træets højde med denne nadosnizyzit op til 1,5-2 m.
  Herefter knipser hver skud hver anden uge, så de ikke vokser hurtigt. Hvis du hele tiden forkorter grene til 3-4 nyrer (blade), vil et par år vokse et frodigt træ, prydet med lækker og duftende frugt.
  Derudover fodrer planten med aske og superphosphat til tilnærmet frugt og begrænser kvælstofgødning.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.