Anmeldelser og kommentarer: 1

 1. Nikolay Mandrik, byen Volkovysk

  To afgrøder fra haven
  I anden halvdel af juni er jeg befriet efter høst af løgene. På dette sted planter jeg toårige blomster (tusindfryd, pansies), spinat, radise lobo. Og efter en ung kartoffel så jeg gulerødder, dild, sort radise og daikon - før vinteren klarer de at høste.
  Forresten sår jeg daikon to gange om året: i slutningen af ​​det første årti af juni og en måned senere.
  Jeg fylder sengene ved at tilføje kompost eller overmoldet gødning. Do brønde skema 20-25 50-60 × cm og sået deri ved frø 3 til 3-4 cm dybde. Når skud vises to løvblade, efterlader et hul i en stærk plante. Jeg passe, samt for radiser: ukrudt, løs midtergangen, vandes efter behov, fra korsblomstrede jordlopper bestøvet træ aske med tobak.
  Jeg fjerner daikon gennem 1,5-2 måned i tørt vejr. Jeg spredes i et lag på sengen i flere timer for at tørre. Jeg opbevarer i kælderen i plastikposer. True, daikonen varer ikke længe - ikke mere end 4-x måneder. Jeg bruger det i salater, slagtekroppe og kartofler.

  svar

Forlad feedback, kommentarer