3 anmeldelser

 1. Stanislav KRYLENKO, Tambov

  Hvis du beslutter dig for at få gåsbær, men ikke ved, hvilken sort du skal vælge, skal du sætte Plum. Dette er midt-vinteren frost og tørke-resistente sort. Modstandsdygtig for mange sygdomme af stikkelsbær. Han har store mørke bær med en duft af blomme.

  Plum busk er ret kompakt, så de kan vokse relativt tæt på hinanden. Kun jorden før deres plantning skal drysses med træaske eller lime. Plommen kan ikke lide sur jord. På trods af tørkebestandighed skal buskene i løbet af modningen af ​​bær vandes et par gange om ugen - på en spand vand under hver busk.
  I efteråret er det nødvendigt at normalisere busken, hvilket ikke mere end 3-4 grene af hvert år. Derefter skal alle skud, der er ældre end 8, blive skåret. For at få gode høstarter. Plum er bedre at dække til vinteren. For 3-4 dage før, skal du gøre vandladning vanding: 2-3 spande af vand på busken. Løsn derefter kufferten og dæksel den, for eksempel med tørv. Forbind stænglerne i 3-4-bundtet, bøj ​​forsigtigt til jorden, dække med hoppe og drys med jord.

  svar
 2. Victoria ANTONYSHEVA, Pskov

  Vi kan virkelig gerne gåsbær - det er utroligt lækkert frisk, og krusebær syltetøj med varm te er den bedste vinterinteresse!

  Én ting er dårlig: at samle gåsbær har altid været en stor smerte for mig. Hans torner ridsede sine hænder og rev selv af hans tøj. Heldigvis kom min lidelse til ophør, da vi opdagede på markedet de skrupelløse sorter og et par af kimplanterne hos en af ​​dem erhvervet.

  En sort med stavet navn Sirius skelnes af runde bær med rige rød farve med tykk hud. Smagen af ​​frugten er øm, med surhed. Spines forekommer lejlighedsvis på de nederste dele af skudene, og de mest ikke-
  Rart, lille, slet ikke. Sirius er modstandsdygtig overfor kulde og frost, såvel som at tørre vejr, er ikke bange for skadedyr, skumplanter og svampe.

  Ifølge betingelserne for modning tilhører denne stikkelsbær midt i sene. Udbyttet på det er ret højt, min rekord er 7 kg fra busken. Sirius elsker lyse områder med sandlig lunket jord. Plant det bedre i efteråret - på dette tidspunkt af året er det lettere at tage rod. Om foråret er det nødvendigt at fodre stikkelsbær med mineralsk gødning: ammoniak, urinstof, nitrogen (ifølge instruktionerne på pakken), og i efteråret - organisk. Hvis sommeren er varm, skal der gås vandbærer fra tid til anden.

  svar
 3. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Når jeg lagde en have ville jeg få en god høst af stikkelsbær på kort tid. Godt plantemateriale på det tidspunkt var ikke nok, jeg tog det som alle gartnere fra mine naboer, familie og venner. Naturligvis vidste navnene på sorter ingen, og hvis de gjorde det, var der ingen sikkerhed for, at de var korrekte.
  Som tiden gik, voksede stikkelsbær, bær begyndte gradvist at give mere og mere, og alting ville være noget, men kun mine buske begyndte at smerte, for at blive dækket af en hvid blomst. Jeg forsøgte at håndtere dem med forskellige folkemægler og kom til en konklusion.
  at sygdommen stadig er et skridt foran mig, vil forsøg på at indhente dem gradvist føre til, at afgrøderne bliver reduceret til et minimum. Den eneste vej ud er at finde sorter, der er bedst tilpasset sygdomme, og gamle buske, selvom de er ynkelige for tårer, skal opdeles. Det var selvfølgelig muligt at anvende "tungt artilleri", dvs. kemi, men gartnerens tid og så er det malet i minuttet, så hvorfor spilde det ineffektivt? Og jeg må sige, at vejen til at erstatte buskene var rigtig.
  Og nu vil jeg fortælle dig om de sorter, der har reddet mig fra unødvendige problemer. For det første vil jeg sætte Kolobok, med hvem jeg har været venner i mere end 10 år. Dens grene vokser først tydeligt opad og derefter langs en lysbue dråbe til jorden (denne slags er bedst egnet til udbredelse ved rooting). Jeg tror, ​​at hvis du lader ham, vil han fylde hele området. Bærene er meget store, ædle rødt. Og han har også en dyd - han er næsten blottet for torner.
  Russisk gul er meget godt plantet der, hvor der er en lille skygge (fra direkte sol på bærene kan forekomme pletter). Frugterne er også store og velsmagende. Den eneste ulempe er, at grene er dækket af skarpe torner. Finik - også en god klasse, men den har en funktion - det tager lang tid efter plantningen. Derfor, hvis du bestiller planter i posten, skal du sørge for at suge godt først i en vandig opløsning med vækststimulerende midler.
  Captivator er en gammel sort. Buske i højde 1,5 m, tredimensionale, smukke. De kan let bruges som hæk, selvom grene ikke er stikkede. Bærene er ikke meget store, men de er uforligneligt lækre. Hvert år fjerner jeg en 10-liters spand frugt fra hver busk. Bærene hænger i det lange løb, de vil hellere begynde at tørre end at smuldre.
  Der er en anden gammel busk med smag af bær "fra barndommen", da alt syntes så velsmagende. De er meget store, og selve planten er slet ikke syg. Navne på sorten, desværre ved jeg ikke.
  Generelt vær ikke bange for en kardinal planting opdatering, som ikke alene vil spare dig tid i fremtiden, men vil også hjælpe med at realisere dine drømme om rige høst.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.