2 anmeldelser

 1. Jana MIHAS

  Hvilke planter vil blomstre hele sommeren på et skyggefuldt sted?

  svar
  • Summerman, gartner og gartner (anonym)

   Stop valget af haven geraniumer (ikke at forveksle med rummet, som faktisk hedder pelargonium). Det er en flerårig plante, der blomstrer med lyserøde eller blå blomster hele sommeren. Specielt spektakulær på stedet vil ligne en geranium sort "Rozanne", den når en højde på 50 cm og blomstrer i store blå blomster.
   Den anden plante, der blomstrer i skyggen, er astilba. Det har lyse røde plade og skinnende blade. Blomstrer fra slutningen af ​​foråret til det tidlige efterår. Det vigtigste er at fjerne falmede panicles i tid, i dette tilfælde vil nye blomsterarter vises.
   Balsamin er en anden skygge plante til haven, der blomstrer hele sommeren, men det er årligt, derfor er det nødvendigt at gennemføre afgrøder hvert år, men dens skønhed er det værd. I pleje af det vigtigste - en tilstrækkelig mængde befrugtning og fugt i jorden. Med en stærk strækning i højden er det nødvendigt at trimme skudene med ca. en tredjedel.
   Tradeskantsiya er kendt for mange som et husplante, men der er en have staude med dette navn. Hun føler sig godt under næsten alle forhold. Den elsker fugt, derfor er det i den tørre periode af sommeren nødvendigt at være mere opmærksom på vanding.

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.