1

Anmeldelser og kommentarer: 1

 1. Galina MIROSHKINA, Stavropol Territory

  Jeg elsker skarp lille! Derfor tager jeg en hel plaster under den brændende peber i haven, så krydderiet er tilstrækkeligt til næste høst. Sommeren er varm, varmen til mexicansken er nok, så det bliver ild!
  Sandt, den varme peber har sine egne luner: Du kan næsten godt lide ham - han skurer æggestokken og tilgive farvel, høste! For at forhindre dette sker, er det nødvendigt at forsyne det med mad og fugt. Som en sand macho vil han ikke være tilfreds med den lille.
  Jordbunden skal være lys, rig på humus, nitrogen og fosfor. Men overfeed landing er farlig - så peber begynder at opfede, øge den rigelige grønne områder, men med blomstring og frugtsætning rush vil ikke. Det samme med fugt: jorden må ikke tørre op eller blive en mose. Efter vanding er det nødvendigt at løsne rækker mellem rækker.
  Dårlig bundet frugt, når luften er for tør eller for fugtig. Fra fugtighed lider mine plantager ikke: Jeg vokser peber i det åbne land, og langvarige regn i midten af ​​sommeren er sjældne. Men tørvarmen sker. I dette tilfælde bør plantningen sprøjtes let. For bedre pollinering skylles blomstrende planter lidt om morgenen (1 er nok).
  Til æggestokkene ikke blev berørt rådner og ikke smuldre, er det nødvendigt at bruge i midsommer 2 blade gødning opløsning af calciumnitrat (20 10 g pr liter vand). Dette er en god gødning, der bidrager til væksten af ​​stærke frugter og fremragende sygdomsforebyggelse. Hvis du ikke kan købe kalciumnitrat, kan du bruge en opløsning af kemikerens calciumchlorid.

  svar

Forlad feedback, kommentarer