Anmeldelser og kommentarer: 1

 1. Olga VIKENTEVA, Pskov-regionen

  For at opnå stabile udbytter er det meget vigtigt at tage hensyn til det lokale klima og jordbunden. Så i det nordlige, nordvestlige område, i steder i Sibirien, er jorden hovedsagelig loamy eller podzolic, tæt.

  Den kolde årstid her varer lang tid, jorden opvarmer langsomt. Vandet er rigeligt, men for 2-3 uger af juli varmen, er overfladelaget beslaglagt af en stærk skorpe. Mulch i en fugtig og kølig sommer er ikke særlig effektiv, det bliver nemt en kilde til rot og en yngleplads til snegle og snegle.
  Til sådanne forhold har vejen til at plante kartofler, rodafgrøder og kål ind i højrevene har vist sig at være meget vellykkede. Jorden i foråret er gravet eller dyrket med anvendelse af gødning, og derefter skære dybe fur. Toppene af kammene lidt knock, nivellering pad bredde på ca. 15 cm De gør plantning huller til kartoffel kimplanter eller fure for plantning rodfrugter. Kartofler er krydret to gange om året.
  Den riflede jord opvarmes hurtigere, absorberer den gennemsnitlige nordlige varme. Overskydende vand strømmer ned ad gangene, sidene synker med luft, rødderne indeni må ikke rådne. Dette er især tilfældet i løbet af efteråret regnen, som kan vende marker og grøntsager i myrer.
  Når jorden i ryggen er for komprimeret eller ssyhatsya i varmen, er det let at løsne på siderne eller for at gøre let hilling.
  ikke skade planternes krave krave. Det er lettere end på flade senge at også udføre ukrudt og afskære ukrudt fra siderne med en trowel, flad næseplov eller endda en trimmer.

  svar

Forlad feedback, kommentarer