6

Anmeldelser og kommentarer: 6

 1. Tatyana PANUROVA, Orel

  For at forbedre kartoflerne multiplicerer jeg det med frø og opbevarer det. For det første er prisen lav. For det andet er valg af sorter enorm. Og for det tredje har opdrættere allerede arbejdet på butikssæd.

  Men har meget lidt at krig med de planter, som nogle gange er det mere mørt de samme tomater, men få Hilling i maj vil være muligt at plante kartofler med knuder på en seng.

  Hilling er et træk ved dyrkning af kartoffelplanter, så dykke frøplanten og plant den med forventningen om at jorden i beholderen skal hældes. Jeg vil gerne henlede opmærksomheden på, at afgrøder ikke kan vanddampes. Kartoffelplanter er nok den nemmeste "booty" til et sortben. Hvis jorden har været vådt, er vi nødt til at dække plantagerne med tørt sand. I det første år ved efteråret vil små knuder vokse (selvom jeg plantede Triumph sorten på denne måde, er jeg vokset helt normalt knolde), som det næste år vil give en vidunderlig sund høst.

  svar
 2. Lidia LESHCHENKO, Krasnodar Region

  Tidligere kartofler fra år til år voksede i samme sort, og det blev ikke degenereret, og nu om få år er det nødvendigt at ændre sig. Derfor køber jeg om efteråret og vinteren 1 kg af flere nye sorter, og jeg fokuserer ikke på sælgerens beskrivelse, men på kundernes feedback og selvfølgelig udseende af knolde. Hus til desinfektion skal vaskes i en lyserød opløsning af kaliumpermanganat, tilsættes lidt borsyre og en smule kobbersulfat. Så tørrer jeg det i skyggen, og så lægger jeg det ned i kælderen. Dette hjælper også med kartoffelmøller, som ofte blev startet hos os på grund af, hvad høsten var tabt i kælderen. Forresten renser vi kartoflerne i slutningen af ​​juli-august, tk. På dette tidspunkt er varmen vi har nået + 40 grader, eller endnu højere, og for at holde den i jorden i længere tid, giver det ingen mening. Indtil udgangen af ​​november udgraver vi knolde i et mørkt skur. Så går vi igennem og i begyndelsen af ​​december sænker vi det ned i kælderen.

  svar
 3. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Jeg købte et grundstykke i landsbyen i 2003. Det ligger i dalens flod mellem bjergene, og mikroklimaet er meget alvorligt. Men vi plante alt, som de siger, fra en til mig, og afgrøderne er tilfredse næsten hvert år. Selvfølgelig er det meste af haven der besættes af vores andet brød. Vi vokser det på samme sted, men hvert efterår, inden vi udgraver knolde, passerer vi gennem marken med en skål kornkorn, og som i gamle dage spreder vi dem med vores hænder. Og når vi graver ud høsten og høster toppen af ​​raken, så om en uges tid er hele området dækket af spire af rug.
  Om foråret forkødede de modne grønne i jorden og landede. Der er allerede udvalgt sorter, testet i sagen: Rosara, Sante, Spiridon. Flere år plantede de den såkaldte Gorbatsjov (lige før publikationen af ​​en note af Alexander Nikolayevich Khramov, "Colorado-boblen er bange for Gorbachev."
  Og selv om det var meget frugtbart, men vi blev ikke vant, fordi det ikke blev holdt godt.
  Men en ny vifte af kiwi er blevet testet i omkring fire år, og det glæder os hvert år mere og mere. Knolde er runde, med fløjlsagtig hud af brun farve, som ægte kiwi. Kjødet er hvidt, meget velsmagende. Knolde er velbevarede, ikke spire. På deres erfaring overbeviste de sig om, at selv mini-knolde er egnede til plantning: de er plantet i to stykker i forskellige hjørner af samme hul, de giver et fuldt udbytte. For at opnå et elitplante materiale i to år danner vi smalle senge og bruger de mindste knuder, størrelsen af ​​et dukkeæg, som det er en skam at smide ud.
  Langs højderyggen ploskorez gøre to riller i regionen 30 cm fra hinanden, scatter kompostblandingen i furen med aske og løg skind, der nedbrydes plantemateriale og skulder jord rake, lukning kartoflerne. Plantning er færdig. Når grave afgrøden rense knoldene gerne dække hele rillen. Det vigtigste område kartofler og plantning dobbelte rækker, men en skovl.
  Den første række er markeret med en strakt garn, graver huller i 30-35 cm, drys kompost med aske i dem og læg kartofler. Den parallelle række huller er lavet på afstanden af ​​bajonet bajonet i forskudt rækkefølge med hensyn til den første række huller, og så fylder vi dem med jord fra den næste dobbelte række. Og så til slutningen af ​​højderyggen. Efter hældning af kartoflerne er sengene anbragt i regelmæssige rækker med brede gangene.
  Tamara

  svar
 4. Nikolai KOZIN, agronom

  Læggekartofler før lagring hældt i nettet og ret i dem til 20-30 minutter dyppet i opløsningen, som dræber eventuelle sporer af svampesygdomme. Separat opløses i varmt vand 0,5 kg træaske, 2 g kaliumpermanganat, 50 g borsyre, 10 g kobbersulfat, 10 g zinksulfat, 10 g magnesiumsulfat. Ved, at connect blanding, tilsætning af vand til opløsningen blev 10 l. Efter "vask" kartofler blev tørret og hældt i skulderen. Som et resultat, er hele frø lager lagret fint!

  svar
 5. Alexander TRAFIMOV

  Høstede kartofler er straks sorteret, adskille de små og skårne knolde. Den største og sunde næsten fryser på gaden (så der var ikke et skarpt temperaturfald) i et mørkt, køligt sted. Hvis en del af buskene er genoprettet med phytophthora, bliver knolderne fra dem godt tørret og afkølet, tværtimod hurtigt.
  Frø kartofler er plantet under en baldakin til 10 dage, undertiden blande. Jeg opbevarer den separat fra mad og mad.

  svar
 6. Elena Zubakina. byen Emva

  Vi forsøger at rense kartoflerne på en tør, solrig dag. Fra kurven hældte straks i poser. Efter transport til huset og hæld ud under en baldakin eller i det mindste dække med presenning - så kartoflerne er tørre, men ikke våde i regnen og derefter grønne. Derefter sorteres den og hældes i kælderen i barrows efter karaktererne. Efter rengøring af kartofflen frøer vi området med sennep.
  Tip: Vi sorterer læggekartoflerne tilbage i marken: vi vælger de gennemsnitlige knolde fra de mest sunde, frugtbare buske. De vaskes i en opløsning af kaliumpermanganat, plantes med grønt og tørres.

  svar

Forlad feedback, kommentarer