3

Anmeldelser og kommentarer: 3

 1. Sergei

  Ifølge erfaringerne med at dyrke blåbær, kan jeg sige dette. Min jord er neutral, dette forsurende det eller citronsyre (en teskefuld per liter 10.) Eller 9% eddike (70-100 10 gram per liter.) 2 gang om måneden. Hvad ville opløsningerne nå frem til rødderne hurtigere på buskegrævet 5 l. Aubergine ved at lave et 2 mm hul. Mange har hørt negativt om bioklip juletræ nåle, men jeg bruger det til blåbær denne metode. Fra midten af ​​april til september, ved hjælp af en gødning til azaleaer BONA forte 2 en gang om måneden. På 4 4 busk jeg har nok af boblen i en sæson. god gevinst (i nogle sorter af en meter) i år 4 frugtsætning hævet spand (10 l.) af denne bær. Mere under buskene plantet i tranebær, hvilket øger effektiviteten i mit område.

  svar
 2. Sergei

  Blåbær vokser 4 år. Jeg er meget glad for, at jeg lægger hende i mit værelse.

  svar
 3. Vsevolod Ishimov

  Engang i efteråret gik vi sammen med venner for svampe, og vi formåede at krydse en lille sump. På bakkerne voksede smukke buske med sølvfarvet blåt løv, generøst strødt med blåbær. Det var blåbær, eller som det hedder her en gonobol. Lokale mennesker favoriserer ikke blåbær, idet det betragtes som en "ikke-råvare" bær og foretrækker sødere og tætte blåbær. Faktisk modne bær i blåbær er meget ømme, opsamles i en kurv hurtigt blive til en mos. Men jeg kunne godt lide smagen af ​​bær: harmonisk sød og sur, forfriskende.
  Jeg besluttede at plante blåbær i min have. I slutningen af ​​august gik jeg til sumpen med en skovl og gravede ud et par buske. Da jeg ikke vidste, hvordan blåbær gør med selvfundighed, tog jeg fra forskellige ender af sumpbusken af ​​forskellige "sorter" - morph. I en art var bærene aflange, den anden - større, formet som kegs.
  Når landingen skæres kraftigt, skal den overjordiske del afskæres, hvilket ikke overstiger en tredjedel. I jorden bragte lidt kompost og lidt superphosphat. Store doser gødning ville hellere brænde skovbeboernes rødder, end de gjorde. Ved udvælgelse af frøplanter bemærkede jeg, at bunden af ​​hummocks ofte var helt forfaldne stubber. Dette førte til ideen om at bruge som en mulch til rottet savsmuld. De tilføjede en lille frisk tørv og sphagnummos.
  I foråret gik de fleste af plantene i vækst, men i 1-året blomstrede de ikke. Først på det 3-årige plantning blev de først dækket med små hvide-pink blomster og derefter med blåbær.

  svar

Forlad feedback, kommentarer