6 anmeldelser

 1. Elena Samsonova, Belousovo, Kaluga Region

  Jeg vil meget gerne dyrke myricaria og tamarix på min grund. Vil de vokse i den midterste bane?

  svar
  • OOO "Sad"

   Tamarix (kamkam) og hans fætter myricaria tilhører den samme Tamarix-familie. Disse lave buske med tynde skud og små skællede blågrønne blade har udseende som nåletræer. De ser usædvanlige ud og kan genoplive monotonien i almindelige løvfaldende buske.
   Under blomstringen er de især smukke. I slutningen af ​​maj børster bløde lyserøde tette børster op til 20 cm lang blomst på planterne.

   Tamarix og myricaria er meget uhøjtidelige, de kan dyrkes med succes på fattige, sandede, stenede og endda saltvand i mange regioner i Rusland - i den midterste bane og endda i Sibirien. Buske er fotofile, vinterhærdede. I svære vintre kan skuddene fryse over snedækket, men de vokser tilbage i en sæson. Tamarix er mere termofil, men selv når den er frosset, vokser den hurtigt.
   Buske vokser hurtigt, kan nå en højde på 1,5 m. De er både gode i en enkelt landing på græsplænen, og i kombination med store bladbuske, stauder ser de smukke ud nær en dam.

   svar
 2. N. Bukreeva, Serpukhov

  Ginkgo bilobat (Ginkgo biloba) fra bjergskoven i Sydøste Kina - elit af prydplanter, minder om den gamle frøbregner. Den eneste art i slægten og familien af ​​ginkgoider er den gamle forgænger af nåletræer. Det dyrkes som et lægemiddel- og prydplante. Gingko frost, fugt og solskin, ikke udsat for sygdom, ikke skadet af skadedyr.

  Han nærmer sig af fugtig, frugtbar, medium i tekstur, godt drænet jord.
  Indtil 8-alderen vokser meget langsomt (10-15 cm pr. År), så aktivt (50-60 cm pr. År). Træet vokser godt i det sydlige Rusland, men vokser ginkgo og nord. I forstæderne i det åbne land erhverver anlægget en klyngeform.

  svar
 3. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Jeg vokser en interessant exot-titonium

  Titonia runde-indfødte indfødte fra Mexico, og hendes blomsterstand er ens i form til vores solsikke, så vi kalder denne blomst en mexicansk solsikke. Generelt er titonia en enorm grøn busk med talrige lyse blomster. Planternes egenart er, at det kan blomstre til meget frost.

  Det eneste, jeg gør for at få titonen til at være frisk, afbrød jeg tørre stængler ugentligt med blomstrede blomster. Planteringsstedet for denne høje plante bør ikke forårsage spørgsmål - enten i midten af ​​blomsterbedet eller i baggrunden. Det vigtigste er, at det ikke drukner andre blomster.
  Jeg planter titonerne i rækker og deler dem i en dacha sektion i zoner. Ser imponerende ud! For at vokse denne skønhed på stedet, så jeg det i kasser med en lys primer. Efter 3-uger dykker jeg kimplanter på gryder, i maj planter jeg dem i en løs, befrugtet jord. Plantede planter i en afstand af mindst 40 cm fra hinanden, ellers har de ingen steder at udvikle sig, og de bliver ikke til en buske, men i tynde lange pinde. Hvis pladsen er nok, vil titonen vokse tykt, rigeligt løv og mange

  svar
 4. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Jeg / jeg / cho idf / Ae / nuoaii om jeg har lyst til at være i / s ^ poo iiwms pu
  Det er umuligt at passere den blomstrende tamarix! Den blide-pink slør fascinerer ham. I sommeren før sidste sommer, under stormen, brød en tre meter buske ned under roden, det var en skam for tårer. Men ved efteråret opstod en spire fra under roden og steg allerede til 1,5 meter sidste år. Det vokser generelt hurtigt, men jeg formidler det med stiklinger. For cirka tre år siden i februar kom vi fra byen i weekenden for at hjælpe min datter med at styre sneen. Jeg brød et par kviste fra alle dekorative buske, og de har meget. Jeg troede, at brochurer ville blive åbnet, og jeg vil have et tidligt forår i min lejlighed. Disse var grene af tamarix, pilstub, pil Matsuda, vesikel, Spiraea, forsytic og andre buske. En uge senere optrådte blade, og derefter optrådte rødder. Sådan kom foråret til min lejlighed!
  I marts valgte jeg de større kviste og plantede dem i briller med jorden. Jeg havde ikke brug for dem, fordi jeg har buske, der vokser i min dacha, og jeg gav dem til ansatte på arbejde. Som du kan se, er alt nemt og enkelt. Og jeg sætter altid pilen i vandet om foråret, for det er en glimrende stimulator for vækst for andre planter (jeg mener det vand, hvor stiklinger står).

  Et andet tip: Hæld asken rundt om kronens omkreds. Vi hele sommeren hældte aske og til en kuffert og på perimeter. Hvad der netop hjalp, ved vi ikke, men pæren har genoprettet og glæder os til denne dag. Udnyt disse tips.

  Svetlana

  svar
 5. Anton VOROBYEV, Rostov-til-Don

  Azumin hedder et banantræ. , Da jeg havde en chance for at prøve sine frugter, indså jeg dog, at de alle blandet smag af tropiske frugter: - "i en flaske" mango, papaya, ananas alle eksotiske

  Da jeg besluttede at plante dette træ på dacha, forstod jeg, at eksperimentet var risikabelt. Denne indfødte kommer fra Nordamerika, foretrækker troperne. Men sælgere af kimplanter forsikrede sig om, at sorten er zonet, vinteren går igennem selv uden speciel ly.

  Ashumina blomstrede i slutningen af ​​april det følgende år efter plantning. Ovarier gav ikke. 8-sagen er, at planten er krydsbestøvet,
  dette næste år tog jeg en børste op og arbejdede en bi. Alt gik godt, på hver blomst blev det fastgjort på 2, og endda 3 foster. Først var de grønne og blev derefter gule. Et problem - at holde dem i lang tid er umuligt, selv i køleskabet. Højst en uge. Men jeg har forresten en lang frugt og ikke ligge ned - den er for velsmagende. Med skadedyr og sygdomme af azulin var det ikke nødvendigt at støde på endnu. Og i efteråret besluttede jeg at dyrke frø. Forsøget var ikke vellykket. Ingen skud i foråret fandt ikke, men erfarne mennesker siger, at de kan vises i 2-3 år. Jeg venter.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.